Kuva yrityksestä Borne Apartments Barcelona - Decimononico
Kuva yrityksestä Borne Apartments Barcelona - Decimononico
Kuva yrityksestä Borne Apartments Barcelona - Decimononico
Kuva yrityksestä Borne Apartments Barcelona - Decimononico
Kuva yrityksestä Borne Apartments Barcelona - Decimononico

Osoite: Carrer de la Pescateria, 1, 08003 Barcelona, ​​Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.borneapartmentsbarcelona.com

Kiinnostaako Borne Apartments Barcelona - Decimonónico myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Borne Apartments Barcelona - Decimononico kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Borne Apartments Barcelona - Decimononico mukavuudet ja palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Pesula (käytettävissä olevat laitteet), hissi,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), Ranta (2.0 mailia), Kasino (lähistöllä), Laskettelu (112.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Pelihuone (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Live-viihde (lähistöllä) ), Terveyspalvelut (lähistöllä), Leikkikenttäalue (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), Sukeltaminen (2.0 miles), Ostosalue (lähistöllä), Hiihtokoulu (112.0 miles), Snackbaari (lähistöllä), Spa (22.0 miles) , Puhelin (lähistöllä), tennis (3.0 mailia), vesihiihto (2.0 mailia), surffaus (2.0 mailia),
Lentokenttä
- (0 mailia - 0 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Borne Apartments Barcelona - Decimononicossa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Borne Apartments Barcelona - Decimononico, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Borne Apartments Barcelona - Decimononico ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Borne Apartments Barcelona - Decimononicon kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Borne Apartments Barcelona - Decimononicossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Borne Apartments Barcelona - Decimononico -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Borne Apartments Barcelona - Decimononicon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Borne Apartments Barcelona - Decimononicon käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.