Kuva Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Kuva Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Kuva Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Kuva Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Kuva Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Osoite: Anfi Tauro, Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.anfi.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)


Osa arvostetusta Anfi-konserni, Anfi Tauro / Anfi Emerald Club sijaitsee upeassa Tauro-laaksossa lähellä Atlantin valtamerta, ja siellä on upea valkoinen hiekkaranta ja mahdollisesti parhaat näkymät Gran Canaria. Lomakeskuksessa on huippulaatu osa-aikaisen Majoitus jäsenilleen vakiona. Viiden sataman satamakaupunki ja vilkas ostoskeskus sijaitsevat myös lähellä.

Vuorien välissä on verhottu kruunun helmi. Maailmanluokan kahdeksantoista reiän golfkenttä, joka pidetään PGA-standardien mukaisena, sekä golfakatemia, joka palvelee kaikkia taitotasoja. Siellä on myös yhdeksän reiän kenttä, driving range, viheriö ja haketusalue sekä tietysti klubitalo ja ravintola. Tämä on selvästi ihanteellinen loma-asunto golfin harrastajille sekä tutkijoille.

Anfi Tauro / Anfi Emerald Clubin erinomaisella paikalla on ympärivuotinen auringonpaiste ja se on ihanteellinen saaren ja kaiken sen tarjonnan tutkimiseen. Travel and Leisure Group on ylpeä voidessaan tarjota tämän erinomaisen Anfi-konserni golfin pelaajat aurinkoisessa leutoilmastossa Gran Canarian henkeäsalpaavassa maisemassa, joka vetoaa varmasti sekä pariskunnille että perheille, se on todellakin paratiisi.

Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) Tilat

Yksikkötyöt
Uima-allas Lasten uima-allas Golf-squash-leikkikenttä Live-viihde Autovuokraamo Ruokakaupat Pesularavintola Snackbaari
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, maanantai, keskiviikko

Ostaa Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Anfi Tauron kanssa (Anfi Emerald Club), miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Anfi Taurossa (Anfi Emerald Club)

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Anfi Tauron (Anfi Emerald Club) omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Anfi Tauron (Anfi Emerald Club) kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Anfi Tauron (Anfi Emerald Club) käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.