Kuva yrityksestä Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Kuva yrityksestä Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Kuva yrityksestä Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Kuva yrityksestä Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Kuva yrityksestä Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Osoite: Urbanizacao da Cabocan, ZDTI Ponta Preta, Santa Maria, 4111, Kap Verde
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: melia.com/en/hotels/cape-verde/isla-de-sal/melia-llana-beach-resort-spa/

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resortissa


lomaosakkeen at Llana Beach Resort sijaitsee Salin saarella Kap Verdessä. Se sijaitsee Melia Tortugan ja Melia Dunasin lomakohteiden välissä ja on sviittihotelli, joka on suunnattu vain aikuisille tarkoitetuille markkinoille.

Lomakeskus on suunniteltu luksusta varten, ja se sisältää upean valikoiman hotellisviittejä, trooppisia uima-altaita, infinity-altaita ja virkistävän YHI Span. Asiakkaat voivat valita Junior-, Garden-, Duplex-, Beach-Front- tai Swim-Up-sviitin, joista jokainen on ainutlaatuinen, tyylikäs ja korkeatasoinen.

Kehitys on jaettu kahteen yksittäiseen hotelliin - toista hallinnoi Melia Hotels International, maailman suurin hotellipitäjä ja toinen, TUI Sensimar -brändin johtama eksklusiivinen luksushotelli Kap Verdeen.

Loput Llana Beachin kiinteistöt ovat saatavilla osoitteessa Osakeomistus taatun tuoton ja henkilökohtaisen käytön jakamisen perusteella. Tämä yhdistää auringossa sijaitsevan loma-asunnon elämäntapaedut lisävuokratuloihin.

Melia Hotellit kansainväliset, maailman suurin Resort-operaattori, jolla on vertaansa vailla oleva maine maailmanluokan vieraskokemuksen tarjoajana sekä tuottoisia kaupallisia kumppanuuksia maailmanlaajuisten matkanjärjestäjien ja matkatoimistojen kanssa. Ainutlaatuinen, vaivaton hotellien hallinnoima ohjelma on todistetusti tuottanut omistajille tasaisen vuokratuoton.

Ostetaan osaomistus Llana Beach Hotel & Resortin aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa osaomistus Llana Beach Hotel & Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus murtoomistuksen Llana Beach Hotel & Resort -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään osa-aikaosuuksia Llana Beach Hotel & Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Murtoomistuksen käyttäminen Llana Beach Hotel & Resort voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.