Kuva Holiday Club Katinkulta, Suomi
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Holiday Club Katinkulta
Suomi


Myydään: £ 14,500 *
Lomakeskus: Holiday Club Katinkulta
Maa: Suomi
Viikko: 49
Kausi: Korkea
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, Vuokatti, FI-88610, Suomi

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Jotta osa-aikaisen Kokemusta erosta, miksi emme jättäisi huonoa puoliväliä takana ja nautit Holiday Club Katinkullasta? Sijaitsee lähellä Vuokatta, Suomi, Et löydä hienompaa tai monipuolisempia talvirakennuksia muuttamaan tylsää kausi yhdeksi jännityksestä. Tämä suuri skandinaavinen lomakeskus on avoinna ympärivuotisesti, mutta alkaa alkaa vilkkua talvella, kun lumi putoaa ja hiihtoladut muuttuvat henkeäsalpaaviksi, jauhemaisiksi valkoisiksi näkymiksi. Hengitä syvältä puhdasta raitista ilmaa ja nauti luonnosta ja kylmästä ilmastosta. Jos sää on huono, yksinkertaisesti vetäytyä paikan päällä sijaitseviin jakelupaketteihin tai yksinkertaisesti kiristä avotakkasi edessä kuumaa juomaa.

  Lapset huolehtivat myös läheisestä Angry Birds -aktiviteettikentästä, mikä rohkaisee liikuntaa perusteellisesti hauskoissa olosuhteissa. Majoituksesi toivottaa sinut tervetulleeksi upeaan sisustukseen ja mukavaan kalustukseen, varmistaen, että oletko valinnut kylpylähotellin tai yhden lomamökin, et koskaan ole ilman laadukkaita palveluita. Yllätyksellisen keinona Pohjois-Suomen erämaassa, Matkailu ja vapaa-aika Ovat ylpeitä voidessamme esitellä osa-aikaisen Jälleenmyyntiin Holiday Club Katinkullalle.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (jokainen yksikkö), Sauna (kaikki yksiköt), Puhelin ( Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
  Lomakeskus
  Ranta, veneily (varusteet), lastenhoito, lastenallas, konferenssitilat, hiihto, kuntosali, kalastus, pelihuone, golf, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, järvi, leikkipaikka, ravintola, snackbaari , Kylpylä, Squash, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tennis, Vesihiihto, Poreallas, Tuulen surffaus,
  Lähellä olevat palvelut
  Autovuokraamo (26.0 mailia), Laskettelu (2.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia), Hiihtokoulu (2.0 mailia)
  Lentokenttä
  Kajaani - (26 mailia - 41 km)

  Tarkista sisään / ulos
  (Viikkoa) perjantaina, lauantaina  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 116 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.