Kuva yrityksestä WimPen El Marques, Teneriffa
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kohde vuokrattavana
WimPen El Marques
Tenerife


Vuokrattavana vain £ 650
viikossa*

OCC. Treffi: Ota yhteyttä
OCC. Päivä: Ota yhteyttä
Lomakeskus: WimPen El Marques
Maa: Teneriffa
Viikko: 19
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Calle las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanariansaaret, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Wimpen El Marquesin houkutus on yhtä kuin Los Gigantesin, Teneriffan, hämmästyttävä kauneus. Omasta parvekkeellasi osa-aikaisen yksikkö, hemmottele upeita näkymiä La Gomera Island. Ihanaa Los Gigantesin sinisten ja harmaiden kallioiden tuntumassa. Katso yökerhojen ja kalastusalusten hypnoottista huojumista satamassa, jota sinisämeri vaivasi kevyesti. Lopuksi miellyttävät nestemäistä kuparipiirejä auringonlaskun aikaan ja nauttivat hiljaisuudesta, joka seuraa pimenevää varjoa ja päivän hidastumista.

  Samaan aikaan yksi tai kahden makuuhuoneen huoneistosi sisällä ei ole rentoutumista. Kalustettu korkeimpien standardien mukaan, Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät voivat vakuuttaa tyydytyksesi tässä rauhallisessa lomakohteessa. Jokaisessa huoneessa on kahden hengen makuuhuone parivuoteella, ilmastointi, oleskelutila vuodesohvalla, satelliitti-tv ja DVD-soitin, Wi-Fi-yhteys, täysin varustettu keittiö ja suihkuhuone. Uusittu Wimpen El Marques -huoneissa on yksi kahden hengen makuuhuone, jossa on oma suihkuhuone ja yksi kahden hengen makuuhuone.

  Voit pilaantua entisestään lomasi aikana virkistäytyä lämmitettyyn uima-altaaseen, jossa on turvallinen uimapaikka lapsille ja aurinkotuoleille. Ravintola ja allasbaari huolehtivat ruokavaliostasi. Et halua mitään!


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Lasten allas, Pelihuone, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
  Lähellä olevat palvelut
  Lähellä olevat rannat, Veneily (lähistöllä), Kasino (17.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (16.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä) (Lähellä), Squash (lähellä), Tennis (lähietäisyydessä), Vesiurheilu (lähietäisyydessä), Tuulen surffaus (17.0 mailia),
  Lentokenttä
  Reina Sofia - (27 mailia - 43 km)

  Tarkista sisään / ulos
  (Viikkoa) perjantai, tiistai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 96 kertaa

  * Esitetty vuokrahinta on kertaluonteinen maksu jokaisesta viikosta, murto-osuudesta, kokonaismäärästä tai ilmoitetusta pistemäärästä, ja se kattaa kyseisen ajanjakson vuokrausvuonna - Muut kulut voivat olla mahdollisia.