Kuva Four Seasons Vilamoura, Portugal
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään klo
Four Seasons Vilamoura
Portugali


Myydyt: £ 3,950 *
Lomakeskus: Four Seasons Vilamoura
Maa: Portugal
Viikko: 34
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Four Seasons Vilamoura, R. da Holanda, 8125-907, Vilamoura, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Matka Algarvessa, Portugalissa, todella erikoiseksi osa-aikaisen kokemus: Four Seasons Vilamoura, arvostettu lomakeskus, joka keskittyy paitsi vieraiden mukavuuteen ja rentoutumiseen myös huippulaadukkaaseen palveluun. Omistajat mainitsevat usein henkilökunnalta saamansa moitteettoman palvelutason, ja että he tulevat vuosi toisensa jälkeen todella tervetulleiksi palattuaan. Tämä lomakeskus ei ole muukalainen palkintoihin ja palkintoihin, koska se on voittanut TripAdvisor-matkailijoiden valinta-palkinnon 2015in perhe-luokassa ja paljon muuta.

  Kansainvälistä ruokaa ja päivän saalis on tarjolla vain 600 minuutin venesatamassa vain muutaman minuutin päässä, ja siellä on paljon ostosmahdollisuuksia, nähtävyyksiä ja vesipohjaisia ​​urheilutoimintoja, kuten purjehdus ja vesihiihtoa. Kävele vanhan kylän läpi runsaasti paikallisia baareja ja ravintoloita, joista jokainen tarjoaa erilaisia ​​makuja ja vaatimuksia. Hyödynnä yksinomaisten jäsenten alennusta yhdellä monista läheisistä golfkentistä, anna lasten pitää hauskaa lomakeskuksen lastenohjelman ja kolmen toisiinsa yhdistetyn uima-altaan kanssa tai rentoutua hotellin spa- ja vapaa-ajanklubilla. Travel and Leisure Group uskoo, että et koskaan löydä itsesi ilman tekemistä aikaosuuksien kanssa Four Seasons Vilamourassa.

  Kausitiedot Viikkonumero (t)
  Flex A 13-28, 35-43, 50-53
  Flex B 1-12, 44-49
  kiinteä 29-34


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Allas (sisätiloissa / ulkona), poreallas, kuntosalipalvelut, sauna, kuntosalipalvelut, uima-allas (ulkona)
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Casino (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) Tennis (lähistöllä), vesihiihto (2.0 mailia), tuuli Surfing (2.0 mailia),
  Lentokenttä
  Faro - (16 mailia - 25 km)

  Tarkista sisään / ulos
  (Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 512 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.