Kuva Hilton Grand Vacation Clubista osoitteessa Craigendarroch, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Hilton Grand Vacation Club sijaitsee Craigendarrochissa
Skotlanti


Myydään: £ 2,650 *
Resort: Hilton Grand Lomakeskus Craigendarrochissa
Maa: Skotlanti
Viikko: 13
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: w/c 25

Tee tiedustelu
Hilton Grand Vacations at Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Jos viehättävä asetus ja henkeäsalpaavat näkymät ovat mitä etsit, osa-aikaisen Hilton Craigendarroch voi olla täydellinen sinulle. Näkymät Cairngormin kansallispuistoon ja lähellä Ballaterin kylää, Skotlanti, Tämä tyylikäs maalaiskeskus on täydellinen vuorenhuipennus. Lodgeja ja huoneistoja on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu, mukaan lukien kaikki mukavuudet, jotka ovat välttämättömiä rentouttavuuden ja rentoutumisen helpottamiseksi. Paikan päällä on vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tenniskenttiä, uima-allasta, pelihuone ja tutkimusbaari, jossa voit noutaa kirjan tai kaksi, jotta voit viettää viihtyisässä sviitissäsi ja tuntien ulkopuolella. Mene vaellukseen tai pyöräile ympäri monia luonnollisia polkuja lähellä tai mene metsässä ja metsätaloudessa.

  Jos et aio ajaa, hyppää Balmoraliin tutkimaan - jos kuningatar on asuinpaikassa, saatat jopa saada aallon, kun hän ohittaa sinut! Voit myös hiihtää The Lechtissä tai kokeilla käsiäsi ratsastuksessa ja mönkijöissä, jotka molemmat löytyvät lyhyen ajomatkan päässä. Skotlannin parhaiden maisemien kanssa Hilton Craigendarroch on hieno esittely ylängöille, ja Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin harkitsemaan sitä seuraavalle osa-aikaisen investointeja.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
  Lomakeskus
  (Sisäinen), Puhelin, Tennis, Poreallas, Poreallas, Uima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Kuntosali,
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (42.0 mailia), Casino (42.0 mailia), Murtomaahiihto (17.0 mailia), Laskettelu (19.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä) , Järvi (8.0 mailia), Lääkäripalvelut (Läheiset), Vesihiihto (10.0 mailia), Tuuli Surfing (10.0 mailia),
  Lentokenttä
  Aberdeen - (40 mailia - 64 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Glentanar-tyyppinen lodge: vuodepaikkoja 6, 2 omaa kylpyhuonetta ja yksi suihku/sauna, lomakeskuksen etelälaidalla, maaseutunäkymät etelän puoleisesta ensimmäisen kerroksen parvekkeesta, jossa lounas auringossa on mahdollista ja keittiöstä näkymä tenniskenttä, pitäen lapsia silmällä. Lodgesta pääsee helposti lomakeskuksen palveluihin. Kävele Dee-jokea pitkin golfkentän vieressä lumessa tai paistoissa ja joskus molemmissa Ballateriin. Tämä on pieni helmi keväällä, ja siellä on ainutlaatuinen valikoima Royal Warranted -liikkeitä ja kahviloita, mukaan lukien Old Station. Lähistöllä on upea maaseutu, joka sopii kaiken tasoisille ja pituisille kävelyille, mukaan lukien itse Craigendarroch-kukkula. Lyhyen ajomatkan päässä on Loch Muick, joka sijaitsee Balmoral Estatessa, niin kaunis, että juuri kävely siellä sinetöi päätöksemme ostaa aikaosuus täältä vuonna 1990 ja kävellä siellä joka lomalla sen jälkeen. Loch Muickin lähellä on Lochnagar haastavampia kävelyretkiä varten. Linnat, komeat kodit ja historialliset kaupungit, kuten Braemar ja Huntley ja Aberdeen, tarjoavat muita kiinnostavia retkiä tämän erityisen maaseudun halki. Myynti on meille erään aikakauden loppu.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 460 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.