Kuva yrityksestä Playa Grande Resort, Meksiko
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Playa Grande Resort
Meksiko


Myydään: Tarjoukset *
Lomakeskus: Playa Grande Resort
Maa: Meksiko
Viikko: 12
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: Biennial Even Years

Tee tiedustelu
Avenida Playa Grande Numero 1, Centro, Cabo San Lucas, Baja California Sur 23410, Meksiko

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Jos haluat rauhallisuuden olevan poissa kaupungista, mutta samalla haluat olla lähellä toimintaa, Playa Grande Resort on valinta sinulle. Kevyt kävely vie sinut Cabo San Lucasin keskustassa hetkiin, erittäin turvallinen kävellä Meksikon alueen luonnonkauniilla kauneudella. Tämä osa-aikaisen Resort tarjoaa kauniita, kuohuviinit puhtaat altaat, mukaan lukien oma aikuisille-allas, kun haluat paeta lasten riutous hauskaa. Puutarhat ovat hyvin hoidettuja ja kauniita vihreitä, ja ne tarjoavat miellyttävän paikan keskipäivän auringosta. Käy koi-altaassa jonkin todellisen tyyneyden suhteen.

  Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat mango margaritas Playa Grande Resort, virkistävä tapa tervehtyä Meksiko. Huoneistot ovat tilavia ja täysin varusteltuja, mikä tarkoittaa sitä, että jos et halua toista tacoa, voit vapaasti laittaa kaikki suosikkini keittiöön. Kannatamme täysin maistelua kaikesta, mitä maan on tarjottava, sillä tämän alueen tuoreita makuja ja mehukkaita herkkuja ei löydy missään muualla maailmassa. Tiedämme, että tulet pian yrittämään vaikeinta luoda Meksikon parhaimmat kotona ja unelmoida paluuta Playa Grande Resortiin.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Hissi, Ravintola, Kylpylä, Uima-allas,
  Lähellä olevat palvelut
  Kalastus (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ostoskeskus (lähellä), Tennis (lähietäisyydellä), Surffaus
  Lentokenttä
  San Jose del Cabo International - (29 mailia - 46 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 1856 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.