Kuva Loch Rannoch Highland Club, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Loch Rannoch Highland Club
Skotlanti


Myydään: £ 925 *
Lomakeskus: Loch Rannoch Highland Club
Maa: Skotlanti
Viikko: 10
Kausi: Mid
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Loch Rannoch Highland Club sijaitsee luonnonkauniissa Perthissä ja Kinrossissa kauniin, kaukaisen osa-aikaisen Vaihtoehto, joka lupaa enemmän kuin tavallinen. Maaseudun Perthshiressä sijaitseva lomakeskus sijaitsee aivan lochshore-alueella, ja lomailijoille maistuu ylellisyyttä ja kykyä irrottaa hektisestä päivittäisestä elämästä. Maisema on pois tästä maailmasta; Tämä ilmestyy kerta toisensa jälkeen ja Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat täysin viiden tähden näkemyksiä. Tiedämme matkailijoista, jotka palaavat vuosittain, viettävät viikkoja liottamalla nähtävyyksiin ja varastetaan muistoja tulevana vuotena.

  Skotlannissa tunnetaan ystävällisistä asukkaistaan, jotka sisältävät punaisia ​​hirvieläimiä, saukkoja ja sinettejä sekä tulisia kaloja Jamie Fraser -hahmoja. Kahvin ottaminen konservatorioon tarkoittaa sitä, että näet nämä loistavat olennot sisätilojen lämpöä ja mukavuutta vastaan, joka ulottuu veden yli. Vaikka naapurit voivat parvessa Malagaan tai Algarveen, levätä helposti sen tietämyksen mukaan, että olet valinnut Loch Rannoch Highland Clubin, olet äärimmäisen rauhallinen loma kaukana vilkasta kaksikymppisen vuosisadan elämäämme hälinästä.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 2288 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.