Valokuva Club Gran Anfi, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club Gran Anfi
Gran Canaria


Myydään: £ 1,499 *
Lomakeskus: Club Gran Anfi
Maa: Gran Canaria
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Super Red
Koko: 1 Makuuhuone
Lisätiedot: Kelluva viikko, sisäänkirjautuminen ma, ke, pe, la ja su

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Tämä eurooppalainen hot spot tarjoaa lyömätöntä majoitustasoa Travel & Leisure -ryhmä Mielellään tarjota jälleenmyydä osa-aikaisen at Club Gran Anfi. Kun olet aidatulla monimutkaisuudella, kokeilet tuntemuksia paitsi turvallisuudesta, myös mukavuudesta ja läheisyydestä. Tarjolla on hämmästyttävää vastinetta rahalle, ja tämä lomakeskus tarjoaa viiden tähden tilavaa majoitusta, josta on näkymät merelle suurista parvekkeista. Rentoudu huoneen porealtaassa ja käytä rauhanomaista iltapäivän siestaa muistivaahtotyynyissä, jotka ovat valmiita Arguineguinin vilkkaaseen yöelämään.

  Mikään Euroopassa ei tule melko lähelle hienostuneisuutta ja rentoa ylellisyyttä Club Gran Anfi. Tämä lomakeskus on ainoa ranta Gran Canaria Bahamasta lähetetään hiekkaa, mikä osoittaa keinona kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja hienompiin asioihin elämässä. Rannalta voit lautalla nauttia upeista saaren näkymistä, varsinkin kun hienot auringonlaskut alkavat hämärtää linjaa taivaan ja meren välillä. Timeshare, jolla on ansaittu maine huippuosaamisesta, valitse Club Gran Anfi.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
  Lähellä olevat palvelut
  Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
  Lentokenttä
  Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, keskiviikko  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 3492 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.