Kuva yrityksestä Heritage Resorts at Matchroom, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Heritage Resorts Matchroomissa
Espanja


Myydään: Tarjoukset *
Lomakeskus: Heritage Resorts at Matchroom
Maa: Spain
Viikko: 45
Kausi: Mid
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Heritage Resorts Matchroomissa, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Muodostuu osa Heritage ResortsAinutlaatuinen valikoima ylellisiä loma- ja vapaa-ajan kohteita, Matchroom Country Club sijaitsee Fuengirolan lähellä, Espanja, Vain neljä kilometrin päässä rannalta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Marbellasta. Matkailu ja vapaa-aika Tietävät, että tämä on aina suosittu sijainti Costa Del Solissa, joka tunnetaan hyvästä liikenteestä hyvien liikenneyhteyksien kautta tie-, rautatie- ja bussilla. Kaupunki tarjoaa vierailleen erilaisia ​​?? aktiviteetteja ovat viisi mailia hiekkarantoja, tapas-baareja, ravintoloita ja erilaisia ​​golfkenttiä innokas golfaaja.

  Ne, jotka harkitsevat osa-aikaisen Matchroom Country Clubissa on ilo tietää, että lomakeskuksessa on klubitaloilmapiiri, joka tarjoaa viihdettä baarissa ja ravintolassa joka viikko. Lomakeskuksessa on kaksi lämmitettyä uima-allasta tarjoten subtrooppisen puutarhan keskellä omalla golfkentälläan. Muita palveluja ovat kuntosali, poreallas ja täysikokoinen snooker-pöytä.

  Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen Matchroom Country Clubissa on tarjolla monipuolisia studio-, yhden-, kahden- ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, jotka on sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on laaja valikoima mukavuuksia, kuten satelliitti-tv. Jokaisessa yksikössä on myös moderni keittiö, jossa on oma astianpesukone.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Puhelin (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täydellinen), astianpesukone (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (4.0 mailia), vesihiihto (4.0 mailia), purjelautailu (4.0 mailia), veneily (4.0 mailia), kalastus (4.0 mailia), golf (lähellä), ratsastus (lähellä), kasino (7.0 mailia) Mailia), Medical Facility (2.0 mailia)
  Lentokenttä
  Malaga - 17.0miles / 27.0km

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Aikaosuuksia myydään viehättävässä Matchroom Country Clubissa, kahden 18-reikäisen golfkentän vieressä Mijasissa, lähellä Malagaa. Aikaosuus on yhden makuuhuoneen asunto viikolle 45. Klubi on Heritage Resort ja hyvässä kunnossa. Viereinen supermarket ja kaikki mahdolliset palvelut ja viihdepaikat paikan päällä, mukaan lukien 4 uima-allasta - sekä sisä- että ulkotiloissa. RCI: n jäsenenä voit vaihtaa viikon oleskeluihin muilla sivustoilla ympäri maailmaa.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 98 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.