Kuva Westgate Town Center, Florida
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Westgate Town Center
Florida


Myydään: Tarjoukset *
Lomakeskus: Westgate Town Center
Maa: Florida
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Punainen
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Westgate Town Center, 2770 Vanha järvi Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Löydetty Orlando, Florida, vain kilometrin päässä Walt Disney World Resort, Westgate ylpeitä tarjota osa-aikaisen Omistajat erilaisilla kalustetuilla majoitusvaihtoehdoilla, jotka vaihtelevat kodikkaista studio-huoneistoista suuriin neljän makuuhuoneen huviloihin. Lomakeskuksessa on myös laaja valikoima paikan päällä tarjolla olevia mukavuuksia, kuten 14 ulkouima-allasta ja palkitun Sports Bar and Grill. Westgate Town Centerissä on erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten polkupyöränvuokrausta, koripalloa, arcade-pelejä ja ilmakiekkoa pelihuoneen, venevuokrauksen ja minigolfin kautta. Lomakeskuksessa on myös venevuokrausta, kuten uivaa veneen vuokrausta, rantalentopalloa, neljätoista lämmitettyä uima-allasta, neljätoista kuumaa kylpyammeet, lasten kahluualtaat ja lasten leikkipaikka, jossa kiipeily ja liukumäki.

  Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja lämmitys, täysi kylpyamme porealtaalla, parivuode tai suurempi ja vuodesohva. Majoitus sisältää myös erilaisia ​​mukavuuksia, kuten hiustenkuivaaja, silitysrauta, silityslauta, puhelin, DVD-soitin, väritelevisio, satelliitti-ja Wi-Fi-yhteys. Kaikki huoneistot, lukuun ottamatta studioita, ovat myös pesukone / kuivausrumpu. Niin laaja valikoima majoitus ja aktiviteetteja, jotka ovat yhä suosittuja Orlando, Florida, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät uskovat, ettei ole mitään syytä olla ostamaan Westgate Town Centerissä.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi, keittomahdollisuus, videonauhuri tai DVD
  Lomakeskus
  Baari / cocktailbaari, polkupyöräreitit, klubitalo, viihde - elävä, liikuntasali - kalastus, päivittäistavarakauppa, järvi, pesulapalvelut, lukitus, leikkikenttä, uima-allas - ulkona, tennis, pyörätuoliystävällinen, Poreamme
  Lähellä olevat palvelut
  Vene Marina / Launching, Päivähoito, Golf, Ratsastus, Ravintola, Purjehdus / Vuokrattavana, Vesihiihto
  Lentokenttä
  Orlando / MCO15 Miles / 24 KM

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 86 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.