Valokuva Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kohde vuokrattavana
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Vuokrattavissa vain hintaan sovelluksesta
viikossa*

OCC. Treffi: Ota yhteyttä
OCC. Päivä: Ota yhteyttä
Lomakeskus: Club Monte Anfi
Maa: Gran Canaria
Viikko: 2 kelluva
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Osa Anfi del Mar Resorts perustettu lähellä Arguineguin, Club Monte Anfi on yli tuhat asuntoa yksitoista kerroksinen korkea osa-aikaisen monimutkainen. Näissä tilavissa, moderneissa ja ilmastoiduissa majoitusyksiköissä ystävällinen ja avulias henkilökunta ylläpitää hyvää tasoa. Ne ovat tyylikkäästi sisustettuja, hyvin varusteltu keittiö, jossa on jääkaappi-pakastin ja kaikki välineet, TV / DVD-soitin oleskelutilassa ja Wi-Fi kaikissa tiloissa. Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa ja tallelokero. Lomakeskuksen omistajilla on pääsy kaikkien Anfi del Marin klubien tiloihin, joilla kaikilla on oma turvallisuutensa. Saatavilla on spa, kuntosali ja pankkiautomaatit sekä autonvuokraus- ja lääketieteelliset tilat sekä tietysti uima-altaat. Päivän aikana järjestetään tapahtumia aikuisille ja lapsille.

  Club Monte Anfi On yksi parhaista lomakohteista Gran Canaria Ja eräänlainen huippulaatu Matkailu ja vapaa-aika Odottaa tarjoavan puhdasta ylellisyyttä ja upeat näkymät merelle ja rannalle. Kaiken kaikkiaan erittäin suuri loma-asunto.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi, Autovuokraamot, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Vene Marina / Launching, Ruoanvalmistelut, Viihde, Elävä, Harjoitus, Varustettu, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Purjehdus / Vuokrattavana , Sauna tai höyrysauna, Sukellus, Uima-allas, Ulkoilma, Televisio, Tennis, Vesihiihto, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
  Lähellä olevat palvelut
  Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
  Lentokenttä
  Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Maanantai, keskiviikko, perjantai, lauantai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 80 kertaa

  * Esitetty vuokrahinta on kertaluonteinen maksu jokaisesta viikosta, murto-osuudesta, kokonaismäärästä tai ilmoitetusta pistemäärästä, ja se kattaa kyseisen ajanjakson vuokrausvuonna - Muut kulut voivat olla mahdollisia.