Kuva yrityksestä Glenmor, The Gleneagles Hotel, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Glenmor The Gleneagles -hotellissa
Skotlanti


Myydään: £ 14,000 *
Lomakeskus: Glenmor The Gleneagles -hotellissa
Maa: Skotlanti
Viikko: 10
Kausi: Korkea
Koko: 3 Makuuhuone

Tee tiedustelu
The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skotlanti, PH3 1NF

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Yhdistämällä oma tilasi ja mukavuuden ikioma luksus kotiisi ja voit nauttia kaikista golf-, vapaa-, ruokailu- ja avaruustilojen, joita Gleneagles-hotellin asiakkailla on käytettävissään.

  Luksushuoneissa on kaksi, kolme ja neljä makuuhuonetta, jotka sijaitsevat pienen lochanin ja kylävihreän ympärillä. Yhteensä 53-koteja on viimeistelty ylellisiksi standardiksi Glenmor-kylässä, joka sijaitsee 850-alueen Gleneagles-kiinteistössä. Amanda Rosa on kansainvälisesti tunnettu suunnittelija, joka sisältää kaikki modernit kodinkoneet ja design-sisustus sekä upeat näkymät kauniiseen maaseutuun.

  Glenmorin omistajan ainutlaatuiset edut ovat Gleneaglesin hotellimajoituksen ja tilojen lisäksi myös 5-tähti-concierge-palvelu, ilmainen pääsy The Health Clubiin ja sen vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin sekä Tryst Cafe Barin omistajien eksklusiivisiin tapahtumiin .

  Lehdet säilyvät koko vuoden ajan omistautuneella henkilökunnalla, mikä varmistaa, että lomasi on yhtä kaunis kuin ensimmäinen päivä. Kaikissa huoneissa on upeat avoimet ruokailutilat, joissa on graniitti-valmiit keittiöt, joissa kaikissa on modernit laitteet, avara aulatilat ja hemmottelevat kylpyhuoneet. Myös avokätisesti kokoisia terasseja.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 88 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.