Kuva Club La Costa -kirjaston kokoelma Sunningdale Village, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Murtoluku Omistus myytävänä osoitteessa
Club La Costa Allekirjoitus Collection Sunningdale Village
Espanja


Myydään: Tarjoukset *
Resort: Club La Costa Allekirjoitus Collection Sunningdale Village
Maa: Spain
Kokonaisfraktio: 1 (yhtä suuri kuin vastaava viikko)
Fraktiopisteet: 1540
Kausi: Floating Any Time
Koko: 2 Makuuhuone
Tyyppi: Asunto

Tee tiedustelu
Sunningdale Village Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Club La Costa -kirjaston kokoelma Sunningdale Village tarjoaa viiden tähden loistetta ja palvelua sekoitettuna deluxe-mukavuutta ja iloa juuri sinun ja perheesi kanssa. Tämä upscale perhe resort Teneriffalla, Espanjassa on kaikki elementit, jotka muodostavat osa-aikaisen Loma-ilo.

  Osana yksinoikeutta CLC Sunningdale Signature -kokoelma ryhmä omistajia, jäsenet löytävät jokaisen osan heidän loma on räätälöity ilo ja ylellinen mukavuus mielessä. Epitomoitu vastaava viiden tähden palvelu, ylellisyys sisustussuunnittelulla ja jäähdytetty glamuuri löytyi vain parhaimmista hotelleista.

  CLC Sunningdale Signature -kokoelma omistajat kokevat Teneriffan kaikkien CLC World-lomakohteiden ylellisimmät asuintilat, kuten tyylikkäät kalusteet, tilavat sviitit ja huoneet, pehmeät kalusteet ja ylelliset merkkituotteet. Ulkopuolella on suuret yksityiset terassit, joissa on poreallas, porealtaat, chill-out-aurinkotuolit ja kaikki mitä tarvitset erinomaisiin aterioihin.

  Ylellisessä ilmastoidussa sviitissä voi yöpyä jopa kuusi henkilöä. Tilava avoin ruokailutila / oleskelutila sisältää viihde-seinän, jossa on asennettu, iso näyttö ja Apple TV -ruutu, surround-äänijärjestelmä ja DVD-soitin. Upea kylpyhuone-makuuhuone, jossa on king-size-vuode, on pukeutunut monogrammiin Signature-arkkeihin / pillowslippeihin, samettipäähineeseen ja suurikokoiseen televisioon. Silestone-kvartsi-työpinnat ja suuret nimikoneet ja koristavat keittiötilat.

  Parannettu lomaelämys on VIP-allekirjoituksen omistaja. CLC: n henkilökohtainen concierge-palvelu, mukaan lukien nopea sisäänkirjautuminen, asettaa välittömästi odottavan loma-autuuden. Valitse oma ruokailutila, jossa voit valmistaa ja tarjoilla asunnossasi erityistä illallista elävää musiikkia pitkin, jos haluat! Kaikki tämä tekee CLC Signature Collectionista parhaan lomakeskuksen Teneriffalla.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 3424 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.