Kuva Marriotts Phuket Beach Club, Thaimaa
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Marriotts Phuket Beach Club
Thaimaa


Myydään: £ 10,499 *
Lomakeskus: Marriotts Phuket Beach Club
Maa: Thaimaa
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Platinum
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: Vaihe 1

Tee tiedustelu
Marriottin Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalangin alue, Phuket, Thaimaa

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Ladonta valaistuilla palmuilla rennossa ja syrjäisessä osassa Thaimaa, Marriott's Phuket Beach Club huokuu hiljaisuutta ja rauhaa, joten se on unelmapaikka rentoutua. Turmeltumattomat rannat ulottuvat mailia, ja lähin naapurisi on viaton Andamaninmeri. Huomio yksityiskohtiin, ainutlaatuisen thaimaalaisen ylellisyyden korotukset ja henkilökohtainen palvelu ovat tämän hiljaisen mutta elinvoimaisen lomaosakäynän käyntikortit. Sinulla on täysi ja rajoittamaton pääsy JW Marriott Phuket Resort -hotellin mukavuuksiin ja mukavuuksiin sekä tunnustettu Mandara Spa, joka antaa sinulle pääsyn todella virkistävään hemmottelukokemukseen.

  Marriott's Phuket Beach Club on uskomattoman hyvin pyöristetty osa-aikaisen Keinona, joka ei pelkästään paeta jokapäiväisestä elämästä vaan myös mahdollisuudesta oppia uusia asioita - kokeile käsiasi Thaimaan Ginjan keittokurssilla, oppi Batik-kangasmaalaus, trapetsi, etsi salsa-tanssia ja sitten rentoudu auringonlaskun aikaan Joogalla tai Pilatesilla. Nauti valikoima kulinaarisia herkkuja yli kymmenestä ravintolasta, joista jokaisella on oma erityinen kierre. Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme tätä harvinaista mahdollisuutta tutustua Thaimaan jännitteisiin, mysteeriin ja seikkailuihin, ennen kuin se saa kiinni.

  Kausitiedot Viikkonumero (t)
  Hopea N / A
  Kulta 21-38
  Kultainen loma N / A
  Platina 1-20, 39-50
  Platinum Plus 27-35


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 298 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.