Kuva Q Hotels & Resorts Belton Woods, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Q Hotellit & Lomakeskukset Belton Woods
Englanti


Myydään: £ 8,000 *
Lomakeskus: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Maa: Englanti
Viikko: 52
Kausi: Peak
Koko: 3 Makuuhuone
Lisätietoja: Aina uudenvuodenaattona - W / C 30th joulukuu

Tee tiedustelu
Belton Woods, Belton, lähellä Granthamia, Lincolnshire, NG32 2LN, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Löytyy keskuudessa 475 eekkeri rauhallinen Lincolnshire metsässä; Historiallinen läänin itäosassa Englanti. Belton Woods on vain neljän minuutin ajomatkan päässä National Trust -paikalliselta Belton Houselta, klassisesta englantilaisesta maalaistalosta, joka sijaitsee Hollannin puutarhojen, 1300 acre deer -puiston, ravintoloiden, sisäpelan leikkipaikan ja seikkailukentällä.

  Belton Woods ' osa-aikaisen Tulee valikoima luksushuoneistoja, jotka koostuvat 2 makuuhuoneen paritaloisista huoneista ja 3 makuuhuoneesta irrallisista hotellista. Lehdet ovat täynnä luonnetta huolella valittujen mattojen ja sisustuksen yhdistettynä kauniiseen ympäristöönsä, mikä tekee todella hienosta kokemuksesta. Palveluihin kuuluu täysin varustettu keittiö, äänijärjestelmä, oma sauna, marmorinen kylpyhuone, puhtaat liinavaatteet ja ilmainen Wi-Fi.

  Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että Belton Woods on yksi QLodgesin perheystävällisistä lomakohteista, jotka tarjoavat erilaisia ​​perhetoimintoja, jotka tekevät hyviä uutisia osa-aikaisen omistajat. Siihen kuuluu hullu golf, tennis, jalkapallokenttä ja kolme luontopolkua. Lomakeskuksessa on myös PGA-mestaruuden hyväksytyn golfkenttä, uusinta kuntosali, lämmitetty uima-allas, kauneushoitola ja hierontahuone. Siellä on myös Korkea oktaaniliiketoiminta Saatavilla Belton Woods myös mönkijöillä, off road ajaminen, jousiammunta, maastopyöräily ja kyyhkysen ammunta.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Lodge on tilava ja erittäin mukava jopa 8 hengelle, ja siinä on kolme kylpy / suihkuhuonetta. Asetus on erittäin rauhallinen ja maaseudulla, mutta vapaa-ajan palveluihin pääsee helposti hotellin sivustolta. Grantham on hyvin lyhyen ajomatkan päässä, ja siellä on hyvä valikoima ravintoloita ja kauppoja. Se on ihanteellinen paikka viikon lomalle.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 744 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.