Kuva Hilton Coylumbridge Highland Lodges, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Skotlanti


Myydään: £ 5,500 *
Lomakeskus: Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Maa: Skotlanti
Viikko: 04
Kausi: matala
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skotlanti, PH22 1QN

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Voittaja halutuimmasta RCI Gold Crown -palkinnosta. Määränpää on uskomaton yksityiskohtien huomio. Resort perustettiin Highlands of Skotlanti. Tämä on osa-aikaisen Hilton Grand Vacations Club Coylumbridgellä, joka sijaitsee Cairngorm-vuorten juurella. Pohjoismaiset innoittamat Heather- ja Pine Lodges -huoneet, jotka muodostavat tarjotun majoituksen, ovat teeman ympärillä tilaa ja valoa, ja ne on sisustettu sekoitus perinteisten ja nykyaikaisten koskettamien kanssa, jotka sekoittavat täydellisesti.

  Kahden tai kolmen makuuhuoneen majatalosi - jossa voi majoittua kuusi tai kahdeksan ihmistä - on riittävän tilava kaikkien nauttimiseksi, olitpa sitten tulossa sisään tai ulos vesiurheilun ja viskin maistelun välillä tai vietät yhdessä illan viettämällä mukavasti kotona - kuten ympäristössä. Hyödynnä panoraamaikkunoita ja nauti upeista ylänkönäkymistä vuoren piilopaikkasi mukavasti ja nauti sisäuima-altaista, jotka ovat avoinna ympäri vuoden.

  Joka ilta paikan päällä oleva elävä viihde tarjoaa jokaiselle jotakin Woodshed-baarissa - joka tarjoaa myös lounaita ja välipaloja, ja on vain aikuisille tarkoitettu klo 8 jälkeen. Tai voit yksinkertaisesti rentoutua avo-loungessasi, kun käytettävissäsi on koko viihdejärjestelmä. Rauhalliselle Skotlannin lomalle Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan osa-aikaisen Hilton Grand Vacations Clubissa Coylumbridgessä.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
  Lomakeskus
  Lastenhoitaja, kampaaja, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, sauna, Snackbaari, uima-allas (sisätiloissa), tennis,
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (4.0 mailia), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Hiihtokoulu (4.0 mailia), Vesihiihto (9.0 mailia),
  Lentokenttä
  Inverness - (25 mailia - 40 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 1750 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.