Kuva Clube Praia da Oura, Portugali
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Clube Praia da Oura
Portugali


Myydään: £ 3,500 *
Lomakeskus: Clube Praia da Oura
Maa: Portugal
Viikko: 44
Kausi: Mid
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Clube Praia da Oura, Apartado 827, R. Oliveira Martins, 8200-911 Albufeira, Algarve, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Clube Praia da Oura on tyylikäs lomakeskus, joka sijaitsee Albufeirassa kauniissa Algarven eteläosassa Portugali, Vilkas, vilkas tunnelma ja laaja monimutkainen hyvin varustetuissa huoneistoissa. Travel & Leisure -ryhmä Ovat iloisia voidessamme tarjota lomaosakkeet Tässä lomakohteessa pariskunnille ja perheille, jotka tarjoavat hyvää ympäri vuoden kokemus.

  Clube Praia da Ouralla on kaikki mitä tarvitset, monimutkainen. Sijaitsee Albufeirassa, jossa aurinko paistaa suurimman osan ajasta osa-aikaisen Lomakeskus tarjoaa supermarketin, baareja, ulkouima-altaan, saunan ja keilailuverkon. Lomakeskuksessa on upea näköala merelle aurinkoterassilta, josta on näköala rannalle, joka on aivan hotellin vieressä.

  Jos kävijät haluavat päästä eroon, he löytävät ihastuttavan kävelymatkan päärannikotieeltä noin puoli tuntia päästäkseen vanhaankaupunkiin. Matkailijat löytävät nauhan myös hyvin lähellä ja tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, jotka sopivat erinomaisesti perheen aterian hintaan. Alueella on myös runsaasti baareja, ja nauhat yöelämästä vilkastuvat 10pm jälkeen tekemällä loistavaa iltaa.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 48 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.