Valokuva Club La Costa loma pisteitä, pisteitä
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club La Costa lomapisteet


Myydään: £ 4,500 *
Club: Club La Costa Lomapisteet
Tyyppi: Pisteet
Pisteet: 2002
Kausi: Kulta

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Club La Costa -lomakeskuspisteiden jälleenmyyjänä ja parhaana kumppanina Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota mahdollisuus jälleenmyydä CLC-pisteitä. Tämä loma-järjestelmä tarjoaa jäsenille pääsyn Club La Costan valikoimaan ylellisiä lomakohteita paikoissa, jotka vaihtelevat Skotlanti, Tenerife Ja Orlando Florida. Jäsenillä on myös mahdollisuus vaihtaa pisteitä, jotka antavat jäsenille pääsyn tuhansille lomakohteille ympäri maailmaa.

  Club La Costa Vacation Points -jäsenet voivat siirtää pisteitä edellisiltä tai seuraavilta vuosilta, jos he haluavat suunnitella pidemmän loma-ajan. Jos jäsenet haluavat, he voivat jopa tarjota pisteitä perheenjäsenille ja ystäville, joiden avulla he voivat nauttia Club La Costan monipalkinnon saaneista kokemuksista.

  Kuten ylellisistä lomakohteista odotetaan, erilaisia ​​aktiviteetteja löytyy Club La Costan lomakohteista talviurheilusta ja retkeilystä Itävalta Lounging rannalla tai altaan sisään Espanja. Tarjolla on myös lapsen klubeja, jotka tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden olla jonkin aikaa itselleen. Kuten odotettaisiin, Club La Costin edustajat ovat aina innokkaita auttamaan, onko se järjestettäessä matkaa tai edes lomalla, joten loma-klubin jäseniä ei tule koskaan arvailla.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 1324 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.