Kuva The Regency Club Tenerife, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Regency Club Tenerife
Tenerife


Tarjous: £ 1,700 *
Resort: Regency Club Tenerife
Maa: Teneriffa
Viikko: 05
Kausi: Korkea
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Vain viiden minuutin päässä Playa de las Americasista Teneriffalla, Espanja, On paikka, josta löydät osa-aikaisen The Regency Club Tenerifessa. Tämä vilkas ja ylellinen lomakeskus nauttii runsaasta auringonpaisteesta, joka sijaitsee korkealla paikalla, joka näkyy Torviscasin yli ja kuohuviinien valtameren yli. Lomakeskuksessa on yhdeksänkymmentä huoneistoa, jotka vaihtelevat studioista kahden makuuhuoneen yksiköihin, ja kaikki on sisustettu suunnittelija-standardiksi, jossa on täydelliset keittiötilat, merinäköala ja parvekkeet tai terassit nauttimiseen. Voit ottaa aurinkoterassin uima-altaan altaiden välissä ja nauttia päivittäisistä erikoisuuksista, joita tarjoillaan hotellin allasbaarissa ja ravintoloissa. Jos haluat pysyä aktiivisemmin, käy squash-kentällä tai kuntosalilla lomailuun.

  Lapset rakastavat paitsi lasten klubia ja iltaviihdettä, mutta myös lähellä Octopus-vesipuistoa, jossa heillä on loputtomasti hauskaa vesiliukumäkiin ja jopa nähdä delfiinien esityksiä. Tämä ominaisuus kuuluu Regency Resortsin sateenvarjoon, joka juhli kolmetoistakymmentä vuotta tarjoamalla Tenerife-lomia, ja on helppo nähdä, miksi. Taattu hauskaa joka vuosi, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelen harkitsemaan osa-aikaisen The Regency Club Tenerifen kanssa.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Casino (2.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (8.0 mailia) , Ostoskeskus (1.0 mailia), Tennis (lähistöllä), vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (1.0 mailia)
  Lentokenttä
  Reina Sofia - (12 mailia - 19 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, tiistai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Olemme nauttineet studiossamme Regency Clubilla vuodesta 1996. Klubi on erittäin hyvässä kunnossa ja nauttii halutusta Golden Crown -asemasta. Tarjolla on monia aktiviteetteja sekä kodikas kylpylä ja ostoskeskus kävelyetäisyydellä. Myymme aikaosuuksia, kun olemme saavuttaneet tietyn iän emmekä voi enää käyttää studiota. Olemme varmoja, että nautit siitä yhtä paljon kuin meillä.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 6772 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.