Kuva Pestana Options Plus, Vacation Club
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pestana Options Plus
Loma-klubi


Myydään: £ 2,000 *
Klubi: Pestana Options Plus
Tyyppi: Lomaklubi
Pisteet: 400000
Kausi: Floating Any Time

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Pestana-konserni on ylpeä voidessaan tarjota Pestana Options Plusille jäsenille pääsyn 13: lle lomakeskukselle, kuudelle yritykselle, jotka haluavat käyttää palvelua, tyyliä ja vastinetta rahalle. Madeira Ja seitsemän Portugalin Algarvessa. Riippuen omistajäsenestä pääsee myös valikoimaan Pestana Partner -alueita, jotka sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Itävallassa, USA: ssa, Karibialla, Kanariansaarilla, Espanjassa, Saksassa ja Ranskassa.

  Toinen etu Pestana Options Plus -jäsenyydelle on myös lisäetu erikoistilastoihin lomailuun jossakin Pestanan 89-hotelleissa maailmanlaajuisesti käyttäen Pestana Best -korttia, joka tarjoaa 20-% alennuksen verrattuna parhaan online-hinnan hintaan www.pestana. com.

  Jäsenet voivat käyttää jäsenyyttään ympäri vuoden riippuen jäsenyydestään Madeira Ja Algarven lomakohteet lukuun ottamatta 1st-31st elokuuta ja kuten Options Plus Credits -taulukossa on ilmoitettu. Lisäksi jäsenen perhe tai ystävät ovat tervetulleita käyttämään jäsenten pisteitä, vaikka heidän on ilmoitettava Pestana Vacation Club varaosastolle.

  Jäsenet, jotka käyttävät Pestana Options Plus -tapahtumia, voivat tehdä vähintään kolmen yön majoituksen Pestana-lomakeskuksessa tai viikon ajan kumppanikohteissa. Pousadas-lomakeskuksen asiakkaat voivat tehdä vähintään kaksi yötä.

  Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että Pestana Options Plus tekee suuresta investoinnista, sillä se ei ainoastaan ​​anna sinulle mahdollisuutta päästä Pestanan erinomaiseen lomakeskukseen ja kumppanialueisiin tietyllä määräajalla, mutta päivittäiset maksut kasvavat vain nopeudella, joka ei ylitä Portugalin inflaatiota päivittäisillä maksuilla Joka on maksettu sisäänkirjautumisen yhteydessä. On myös syytä huomata, että jäsenet eivät kirjaudu Pestana Hotelin, Pousadan tai Pestana Vacation Club Resortsin oleskeluun, vaikka heitä vaaditaan kumppanisilta lomakohteilta.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Tämä jäsenyys on voimassa vuoteen 2023 saakka, ja se antaa sinulle runsaasti hyvityksiä käytettäväksi moniin ihaniin lomiin seuraavan 4 vuoden aikana ilman välimaksuja.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 642 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.