Kuva yrityksestä Auchrannie Country Club, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Auchrannie Country Club
Skotlanti


Myytävänä: Hinta sovelluksessa *
Lomakeskus: Auchrannie Country Club
Maa: Skotlanti
Viikko: 11
Kausi: Valkoinen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Brodick, Arran-saari, KA27 8BZ, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  On vaikea kuvitella, miten kukaan voi lisätä jo tahraton kauneutta Arran Skotlannissa mutta Auchrannie Country Club on tajunnut sen. Tyylikäs ja ylellinen, täydellinen osa-aikaisen loma alkaa kolmen erillisen majoituksensa kanssa.

  Romanttinen ja intimiteetti menestyvät Auchrannie House -hotellissa. Jokaisessa yksilöllisesti suunnitellussa loungeissa on suuret makuuhuoneet, palavat tulitikut ja lumoavat kylpyhuoneet sadesuihkulla ja kylpyammeella. Sillä välin Auchrannie Spa Resort tarjoaa mukavuutta huoneissa ja sviiteissä, joissa on oleskelutila, kerrossänky, terassi ja kylpyhuone porealtaalla. Lopuksi, ei pidä hukata, ovat ylelliset huoneet, jotka tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät Glen Cloy.

  Matkailu ja vapaa-aika Aikaosakäyttäjät eivät takaa tylsää hetkeä Auchrannie Country Clubissa. Monipuolisten palveluiden, kuten kahdenkymmenen metrin sisäuima-altaat, höyryhuoneet, kuntosali, urheiluhalli ja Internet-huone, kanssa ei ikinä kyllästy. A-kylpylä on myös oma kohde, samoin kuin kolme palkittua ravintolaa paikan päällä. Lapsille odotetaan myös kolmiulotteista sisätilojen megapehmeä leikkiä. Viimeinen lomakeskus on vain kävelymatkan päässä Brodickin linnasta, golfkentistä, kaupasta ja rannasta. Se on yksinkertaisesti täydellisyyttä.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
  Lomakeskus
  Lastenallas, kuntosali, kampaaja, kuntoklubi, pesula, ravintola, sauna, uima-allas (sisätiloissa), poreallas,
  Lähellä olevat palvelut
  (Lähellä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Ratsastus (lähietäisyydeksi), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Tennis (lähietäisyydessä), Vesiurheilu Vesiskootteria (lähellä), Surffaus (lähellä),
  Lentokenttä
  Glasgow - (41 mailia - 65 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 3086 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.