Kuva yrityksestä Moness Country Club, Scotland
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Moness Country Club
Skotlanti


Myydään: £ 1,495 *
Lomakeskus: Moness Country Club
Maa: Skotlanti
Viikko: 19
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Moness House Estate, Creiff Road, Aberfeldy, Perthshire, Skotlanti PH15 2DY

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Moness Country Club sijaitsee kolmekymmentäviiden hehtaarin luonnonkauniilla maaseudulla, ja se on ihastuttava kohde, joka tuo henkiin yksityisiä ja intiimejä lomailtoja. Tämä neljän tähden hotelli sijaitsee Skotlannin Aberfeldyn sydämessä, ja se on vain kahden tunnin päässä Edinburghin, Glasgow'n, Aberdeenin, Invernessin ja länsirannikon ainutlaatuisesta jännityksestä.

  Ylellinen ja tyylikäs, sadan ja kuuden mökin täällä istuu luonallisesti keskellä hyvin hoidettuja tontteja. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja kaikki tärkeät ilmainen Wi-Fi. Lisäksi sviiteissä on erilliset olohuoneet ja yhden tai kolmen makuuhuoneen osa-aikaisen mökeissä ja hirsimökissä on täydet keittiöt ja oleskelutilat.

  Lisäksi kaikki vieraat pääsevät Moness Country Clubin lukuisiin vapaa-ajanviettopaikkoihin. Tähän sisältyy sisäuima-allas, pelihalli ja höyrysauna, poreallas ja sauna. Kylpylähoitoihin voi tutustua myös kylpylässä, jossa on rituaaleja, hieronta- ja vyöhyketerapiaa sekä kauneudenhoitopalveluja. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät suosittelevat myös vierailua The Flemmyng-ravintolaan ja The Terrace -ravintolaan, jotta nautit hyvää ruokaa tyylikkäässä ympäristössä. Epäilemättä kaikki elementit upeasta lomasta voi nauttia täällä.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, Full), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
  Lomakeskus
  Pelihuone, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Squash, Uima-allas (sisätiloissa),
  Lähellä olevat palvelut
  Autovuokraamo (12.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Laskettelu (35.0 mailia), kuntoilulaitteet (lähellä), Kalastus (lähellä), Golf (lähellä), ruokakauppaan (lähellä), Health Club (lähellä), Ratsastus (25.0 mailia), järvi (6.0 mailia), Lääketieteellisen teknologian (lähellä), Hiihtokoulu (35.0 mailia), tennis (lähellä), vesihiihto (6.0 mailia), purjelautailu (6.0 mailia),
  Lentokenttä
  Edinburgh - 62 mailia / 99 km

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Äskettäin rakennettu noin vuoden 2004 aikana. Fasaani sijaitsee nelikulmion sisäpihalla, jossa on noin XNUMX kaksikerroksista vierekkäistä mökkiä. Pohjakerroksen makuuhuone erillisellä kylpyhuoneella ja eteisellä. Ensimmäisen kerroksen oleskelutila ja avokeittiö / ruokailutila. Hyvä pehmeä sisustus ja hyvin hoidettu. Taka Julietin parveke näköalalla tontille / ankka-lampi ja ulottuu Tay-joen laaksoon. Runsaasti pysäköintitilaa seitsemänkymmentä metriä sisäpihan sisäänkäynnin kautta.

  Aberfeldyn kaupunki on viidentoista minuutin kävelymatkan päässä, ja siellä on kauppoja itsepalveluperiaatteella ja noin kuusi ravintolaa. Hyvä tukikohta tutustua paikallisiin kaupunkeihin ja maaseutuun.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 3104 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.