Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Sunningdale Village, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Murtoluku Omistus myytävänä osoitteessa
Club La Costa Murtoluku Omistus Sunningdale Village
Tenerife


Myydään: £ 8,920 *
Resort: Club La Costa Murtoluku Omistus Sunningdale Village
Maa: Teneriffa
Kokonaisfraktio: 2 (yhtä suuri kuin vastaava viikko)
Fraktiopisteet: 1240
Kausi: Floating Any Time
Koko: 1 Makuuhuone
Tyyppi: Asunto
Lisätiedot: 3.10%

Tee tiedustelu
Sunningdale Village Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Murtolukema on ei-perinteinen aikaosuuksien omistajuus. Sen sijaan, että omistat viikon tai kaksi kotikaupungissasi, omistat siivu itsestä. Jakamispisteiden jakaminen antaa sinulle lisää joustavuutta, mikä tarkoittaa paljon enemmän valvontaa lomasi joka vuosi. Sinua ei enää sidota samaan loma-vuoteen, vuoden loppuun. Kiinteistösi myydään lopullisesti ja saat osuuden voitoista! Club La Costa -ominaisuuden avulla voit määrittää useita eri pisteitä, joita voit käyttää useissa erilaisissa lomakohteissa. Tämä lomakeskus on vain yksi monista!

  Toinen CLC World kruunun jalokivi, Club La Costa Sunningdale Villagessa on sekä kiehtova ja rentouttava keino vaativille osa-aikaisen or Osakeomistus ostajalle. Sijaitsee jännittävällä saarella Tenerife, Espanja, tämä lomakeskus sopii ihanteellisesti kaikille - etsitpä vain lomaa uima-altaan äärellä tai tutustuessasi upeisiin ympäröiviin alueisiin.

  Käy Los Abrigos, viehättävä kalastajakylä, joka on uskomaton kalaravintoloita; Playa de las Americas, jossa ei ole juhlimisen mahdollisuuksia; Tai jopa Tieden kansallispuisto tunnetulla kuunmaisemallaan.

  Jos olet kotona myös lomalla, lomakeskus tarjoaa paljon in-resort-viihdettä, jonka järjestäjänä on oma Team Marina. Suuressa ulkouima-altaassa on oma allasbaarisen ateriansa, ja lapsille on tarjolla täysin hoidettu lasten klubi ja lasten allas. Osta päivittäistavarakauppa paikan päällä olevasta myymälästä ja piilota joitakin kulinaarisia herkkuja omassa keittiössäsi ja nauti La Gomeran näkymistä parvekkeeltasi, kun syödät mukavasti. Kaikesta mitä haluatte osa-aikaisen or Osakeomistus ja enemmän, Matkailu ja vapaa-aika Esittelee jälleenmyyntiin Club La Costa Sunningdale Villagessa.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 104 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.