Kuva Pine Lake Resort, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Pine Lake Resort
Englanti


Tarjous: £ 1,250 *
Lomakeskus: Pine Lake Resort
Maa: Englanti
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Pine Lake Resort Hotelli, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Sink into country bliss kanssa osa-aikaisen Lancashiren Pine Lake Resortissa, Englanti. Järvi-alueen leveän luonnon kauneuden lähellä sijaitseva kaikki on kauniin skandinaavisen tyylin ulkopuolella sijaitseva askel, jotta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä veden yli. Nauti päivä järvellä viettämällä tuntikausia rauhassa ja rauhassa, tai hyödynnä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, melontaa ja purjehdusta. Jos sää muuttuu, pääset uima-altaalle, jossa on kylpylä ja poreallas, jotka pysyvät lämpiminä ja rentoutuneina ilman, että joudut poistumaan lomakohteesta. Kodikkaan majoituksen ja kaiken mitä tarvitset romanttisen illallisen tai perheen illallisen tapaamiseen, voit nauttia iltaisin ravintoloista ja nauttia aterioista omalla kannellasi, jossa jotkut paikalliset (enimmäkseen joutsenet ja ankat!) sinä.

  Muistelevat paikalliset päivät ovat osa lomakeskuksen kokemusta, ja sen ihanteellinen toimintapaikka sijaitsee. Suuntaa tie Lake District National Park tai Yorkshire Dales varten unmatchable näkymät, tai Morecambe kiireettömäksi rantaravintoloita. Kanssa osa-aikaisen At Pine Lake Resort, Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että kaikki on mahdollista.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / koko) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
  Lomakeskus
  Vesihiihtojärven veneily kalastusallas (sisätiloissa) kuntoiluvälineet sauna sauna poreallas / poreallas leikkikenttä elävä viihde liikuntarajoitteisille soveltuva pesula ravintola snackbaari
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (12.0 mailia) Golf (3.0 km) Ratsastus (2.0 km) Lääketieteellinen laitos (1.0 mailia)
  Lentokenttä
  Manchester - 75.0 mailia / 120.0 km

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 5144 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.