Kuva Carrickista Cameron Housessa, Skotlannissa
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Carrick Cameron Housessa
Skotlanti


Myydään: £ 10,500 *
Resort: Carrick Cameron Houseissa
Maa: Skotlanti
Viikko: 13
Kausi: Korkea
Koko: 3 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Carrick, Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Carrick Cameron House sijaitsee vain kahden mailin pohjoiseen Cameron House Hotel Loch Lomondin rauhallisella länsirannalla vain 25 mailia Glasgow'n eteläpuolella, Skotlanti. lomaosakkeet tarjolla lomakeskuksessa koostuu sekoitus kahden, kolmen ja neljän makuuhuoneen irrallaan lodges, kaikki kalustettu ja varustettu korkeatasoisesti. Lehdet tarjoavat panoraamanäkymät Loch Lomondille ja ympäröiville rinteelle ja tarjoavat myös koko kauden 27-reikäisen golfkentän. Kylpylä on yksi parhaista Skotlannin parhaista kylpylöistä, ja luonnonsuojelualueella on tarjolla tarjolla olevia aktiviteetteja, kuten savi-kyyhkysiä, poniurheilua, vesihiihtomatkoja, tenniskanoja, teho vaelluksia, jousiammuntaa, kalastusta ja monia muita vaihtoehtoja. valita.

  Golf-kompleksi koostuu kahdesta kurssista; Carrick ja Wee Demon. Carrick koostuu 18-rei'istä, joista on näkymät Skotlannin ylämaille ja alamäkeen, pohjoiseen Ben Lomondin ja länsipuolella Loch Lomondin. Wee Demonissa on yhdeksän reikää, joissa on sekoitus hiekkalaivoja ja vesivaaroja testaamaan taitojasi mahdollisimman täydellisesti. Carrickissa on The Highland Laddie, joka tarjoaa skotlantilaisia ​​piiraita, tuoreita keittoja ja juomia, jotka kuljettavat sinut ympäri kierrosta.

  Lomakeskus tarjoaa erilaisia ​​ravintoloita, klubitaloja ja baari, mukaan lukien Martin Wishart Michelin Starred -ravintola, jossa on paljon nähtävää ja vierailua Cameron Housen Carrickin vierailulla. Olipa rentouttava tauko sinulle ja perheellesi, romanttinen pakopaikka tai vain mahdollisuus hyödyntää golfia tässä osa-aikaisen keinona.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 1318 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.