Diamond Resorts European Collection -pisteitä, pisteitä
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Diamond Resorts European Collection -pisteitä


Myydään: £ 18,500 *
Club: Diamond Resorts Euroopan kokoelmapisteet
Tyyppi: Pisteet
Pisteet: 20000
Kausi: Floating Any Time

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Italialaista hienoa ruokaa, espanjalaisia ​​auringonlaskuja, ranskalaisia ​​maaseutuja ja itävaltalaista hiihtoa - kaikki nämä ovat pohjimmiltaan eurooppalaisia ​​kokemuksia, jotka eivät kaikki ihmisillä olisi niin onnekas kokemaan yhtä elämää. Diamond Resorts European Collection -pisteillä voit kuitenkin kokea tarkalleen sitä ja paljon muutakin.

  Valtuutettuna jälleenmyyjänä Diamond Resorts European Collection -pisteitä, Travel & Leisure Group tarjoaa mahdollisuuden päästä Diamond Resorts Internationalin luksuskeskusten valikoimaan jälleenmyyntihinnoin. DRI: n jäsenet ovat todella hemmoteltu valinnanvaraisesti, koska yhdellä maailman suurimmista ravintola-alan yrityksistä on laaja valikoima maita ympäri maailmaa.

  Maailmanlaajuisena vieraanvaraisuus- ja loma-omistusyhtiönä, Diamond Resorts uskovat, että he ovat sitoutuneet tarjoamaan vierailleensa elämää. DRI tarjoaa lomakohteita useissa eri paikoissa, kuten rantalomakohteissa Espanja, alppien lomakohteita Itävallassa ja golfkenttiä Portugalissa. Löydät itsesi jarruttaen Pariisin taikuuteen uudestaan ​​herättävän lapsen tunteen ihme, tai kokea henkeäsalpaavia tulivuoren rannat Teneriffalla. Sijaintimahdollisuudet ovat lähes loputon.

  Lisäksi Diamond Resorts International tarjoaa monenlaisia ​​aktiviteetteja lomakohteissaan retkeilyyn ja pyöräilyyn, ratsastukseen, sukellukseen ja paljon muuta, mikä auttaa sinua hyödyntämään lomakohteen sijaintia aina, kun haluat käydä. Diamond Resorts tarjoaa myös mahdollisuuden saada VIP pääsy Erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten viinifestivaaleja, korkean profiilin urheilutapahtumia ja helikopteriretkiä. Diamond Resort -pisteet Jäsenet tarjoavat myös jäsenille joustavia tarkistuspäivämääriä, kykyä lainata ja tallentaa pisteitä sekä mahdollisuuden lyhyt taukoja, jos haluat tehdä niin.

  Ostamalla aikaosuuden jälleenmyyntiyhtiötä, Matkailu ja vapaa-aika voi tarjota mahdollisuuden liittyä Interval Internationalin jäseneksi. Interval International tarjoaa loma-asuntojen omistajille suunnattuja jäsenohjelmia ja tarjoaa lisäarvopalveluja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien pääsy 2,500-lomakohteisiin ympäri maailmaa lomapalveluidensa kautta ja matka-alennusten kautta. Lisätietoja on osoitteessa Vaihtoyritykset sivu.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 302 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.