Valokuva Club La Costa Kohteet Club, Vacation Club
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club La Costa Kohteet Club
Loma-klubi


Myydään: £ 10,000 *
Resort: Club La Costa Kohteet Club
Maa: Lomaklubi
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Club La Costan Hotelli- ja lomakeskusten verkko tarjoaa jäsenille pääsyn useisiin 4000-lomakohteisiin yli 100-maissa. Club La Costa alkoi 1984issa kasvaa yli 50,000in jäsenille 22-luksusalueilla Espanjassa, Teneriffalla, Itävallassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa liittymissopimuksilla, joiden avulla jäsenet pääsevät tuhansille lomakohteille ympäri maailmaa. Club La Costa -matkakohteet Club tarjoaa myös omistajille pääsy risteilyalalle klubin jäsenille, joiden avulla he voivat tehdä enemmänkin heidän osa-aikaisen.

  Ensisijaisena kumppanina Matkailu ja vapaa-aika Uskovat majoituksen klo Club La Costan Ylelliset lomakeskukset ovat tilavia ja korkealaatuisia ja korkealaatuisia kalusteita satelliittitelevisio ja täysin varustettu keittiö ja tilat. Lomakeskukset ovat puhtaat ja siistit sekä Club La Costa tarjoavat kaikki mukavuudet, joita voit odottaa ylellinen lomakeskus kuten paikan päällä kauppoja ja ravintoloita, viihdettä ja lasten toimintaa niin pitäisi olla jotain tekemistä koko perheelle.

  Järjestää seitsemän yön lomaa Club La Costa -kohteisiin Clubin avulla osa-aikaisen Pohjainen järjestelmä, jonka kaikkien jäsenten on tehtävä, on soittaa varausosastolleen järjestämään lomansa Club La Costain kohtelias henkilökunta, joka on aina innokkaita auttamaan. Heillä on jopa matkatoimisto, joka voi varata jäsenille lennoista puolestasi, kun taas lomakohteet tarjoavat jäsenille tervetuliaispaketin saapumisen yhteydessä, joka sisältää lomapaketteja siinä tapauksessa, että siellä olisi jotain, joka olisi unohtanut.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 480 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.