Valokuva: Pestana Madeira Beach Club, Madeira
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pestana Madeira Beach Club
Madeira


Myydään: £ 3,500 viikossa *
Lomakeskus: Pestana Madeiran rantaklubi
Maa: Madeira
Viikko: 16 - 18
Kausi: Mid
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo António Nobre, nº1, 9004-531, Funchal, Madeira, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Saapuessasi sinun osa-aikaisen Pestana Madeira Beach Clubissa Funchalissa Portugalissa, sanot: "Bela, bela!" Tämä valtameri paratiisi tarjoaa todella ylellinen ympäristö - sen lasi-fronted parvekkeet, jotka tarjoavat upeat merinäkymät sängyssä sängyssä, sen uskomattomaan asentoon huipulla kalliot, jotka näyttävät yli lahden Funchalin ja meren ulkopuolella.

  Mukavuus ja tyyli sekoittuvat houkuttelevaan sviittiisi tai huoneistasi - täysin ilmastoitua, voit rentoutua ja jäähtyä päivän päätteeksi, kun aurinkoa ajetaan uima-altaan ääressä tai hikoilemalla laajalla kuntosalilla. Kun olet spruced - tai vaikka et ole - ottaa matkan alakerrassa valita useita palkittuja ravintoloita, jotka tarjoavat hieno ruokailukokemus korkit pois päivät.

  Lomakeskus sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä rantoja ja ostosmahdollisuuksia, ja lähellä Funchalia on merenrantakaupunki, jossa on tyylikäs mutta rento ilmapiiri - erinomainen paikka pysähtymään päivään riippumatta siitä, oletko lapsiperhe tai pari romanttisella lomalla. Todellakin on jokaiselle jotakin. Ylpeänä, Matkailu ja vapaa-aika aikakauslehtien välittäjät edustavat Pestana Madeira Beach Clubia.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Kalastus, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
  Lähellä olevat palvelut
  Kasino (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Squash (1.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä)
  Lentokenttä
  Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)

  Tarkista sisään / ulos
  (Viikkoa) maanantaina  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 812 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.