Kuva Crane Residential Resort, Barbados
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Crane Residential Resort
barbados


Myydään: £ 11,500 viikossa *
Resort: The Crane Residential Resort
Maa: Barbados
Viikko: 51 - 52
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Crane Resort, Barbados, Crane Resort, Crane, St. Philip, Barbados

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Maailmankuulu kuohuviinit merivedet ja hieno vaaleanpunainen hiekka odottavat sinua Residences at the Craneissa St. Philipissa Barbadoksella. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät ovat ylpeitä voidakseen tarjota aikaosuuksia jälleenmyyntiin tällä ainutlaatuisella lomakeskuksella. Kiistaton viehätys ja todellinen eleganssi kulkevat käsi kädessä hienostuneella saaren ylellisyydellä ja tilavalla majoituksella jokaisen lomasi tarpeisiin. Nauti ihastuttavista sviiteistä, joissa on holvikatot ja pylvässängyt, yksityiset altaat ja kattoterassi - ja vaikka kaikki huoneet ovat ilmastoituja, pidä lasiovet auki päivällä ja yön päästäksesi lämpimiin merituulumiin.

Kylpylätilat ja täysin varustettu kuntosali, jotka katsovat ulos kaskadisaunista, ovat käytettävissä niille, jotka haluavat pitää rutiininsa lomalla. Jos etsit rannalla päivää, hissi vie sinut lomakohteesta rantaan, jossa on oma rantabaari. Aterioida thai-, japanilais-, italialais- ja nykyaikaisilla karibialaisilla ruokakulttuurilla yhdessä viidestä paikan päällä sijaitsevista ravintoloista ja vie osa saaren kotiin sinut valtavassa verovapaassa kauppakeskuksessa. Kaikki Residences at Crane huutaa "ylimääräinen mailin" - sellaista huolta, että omistajuus tuntuu kotona kodin sijaan hotellilta.

Crane on jopa ottanut tarjouksensa eteenpäin tuomalla markkinoille kaksi uutta aluetta. Puistossa olevat residenssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea koko lomakeskuksen mahtavuus ainutlaatuisella kierroksella. Pohjakerroksessa sijaitsevissa asunnoissa on ruokapöytä ja altaat heidän ekspansiivisessa puutarhassaan. Penthouse-asunnot tarjoavat yksityisen aurinkoterassin, kattouima-altaan, baarin ja grillin. He todella ovat kuin omalla lomamökilläsi!

Ja lopuksi, Residences by the Sea nauti kallio-ahven ahven ja tarjoavat vertaansa vailla näkymiä näistä vaaleanpunainen hiekka ja kristallin sininen valtameren vesillä. Yhdeksästoista ja kahdeskymmenesensimmäiset vuosisatamat saumattomasti yhdistyvät näihin upeisiin asuntoihin, jotka on suunniteltu tarjoamaan parhaat näkymät. Merenrantahuoneistot tarjoavat majoitusta koko puolueesi kanssa, yksityiset merinäköalat, Barbadian-sisustus, täysin varustetut keittiöt ja parhaiten Crane Beach -hotellin tunnelma.

Kysy tänään osa-aikaisen or Osakeomistus klo Crane!


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(10.0 mailia), Ratsastus (5.0 mailia), Pesula (5.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia) , Sukellusta (1.0 mailia), ostoskeskus (3.0 mailia), tennis (lähistöllä), tuulen surffaus (2.0 mailia),
Lentokenttä
Grantley Adams International - (5 mailia - 8 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 634 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.