Kuva Alpine Club, Itävalta
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Alpine Club
Itävalta


Myydään: Tarjoukset *
Lomakeskus: Alpine Club
Maa: Itävalta
Viikko: 16
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Itävalta

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Kun ajattelet osa-aikaisen Omistajuus, yleisimpiä ajatuksia ovat aurinko, meri ja hiekka. Mutta jos se on viileämpi ilmasto, jota tarvitset, Matkailu ja vapaa-aika On keinona sinulle: Alpine Club Rohrmoos / Schladming, Itävalta. Nauti upeista vuoristomaisemoista aivan musiikin ääni, mukana seurakunnan kelloja, jotka laskevat alla olevassa kaupungissa. Rakennettu perinteiseen alppityyliseen tyyliin, tämä lomakeskus on viimeinen vapaa-ajan retki etsimässä talviurheilun jännitystä tai järviä, laaksoja ja itävaltalaista kulttuuria - mukaan lukien Salzburgin, Mozartin syntymäpaikka.

  Et löydä parempia hiihto- ja lumilautailuoloja missään muualla maailmassa, joka on yksi Alpine Clubin suurimmista ylpeistä. Jos talviurheilua ei ole tarkoitettu sinulle, voit hyödyntää useita mahdollisuuksia paikan päällä, kuten sulkapalloa, pöytätennistä, biljardia, tennistä ja paljon muuta - tai vierailla ympäröivillä alueilla golfin, ratsastuksen tai jopa piknikillä. Kauniita puistoja. Lomakeskuksessa on myös oma kylpylä joillekin royal-standard-lepoa ja rentoutumista. varten osa-aikaisen Eroa, et voi mennä pieleen.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittaiset) Matto (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Uima-allas (sisätiloissa) Tennis Sauna Pelihuone Leikkikenttä Ruokakaupat Pesularavintola Snackbaari
  Lähellä olevat palvelut
  Kalastus (Lähistöllä) Murtomaahiihto (Lähistöllä) Laskettelu (Lähistöllä) Hiihtokoulu (Lähistöllä) Golf (6.0 km) ) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä)
  Lentokenttä
  Salzburg - 50.0miles / 80.0km

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 6904 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.