Kuva yrityksestä Four Seasons Country Club - Quinta do Lago, Portugali
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Four Seasons Country Club - Quinta do Lago
Portugali


Myydään: £ 2,000 *
Lomakeskus: Four Seasons Country Club - Quinta do Lago
Maa: Portugal
Viikko: 02
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Apartado 3282, Quinto do Lago, Almancil, Algarve, 8135,

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Four Seasons Country Club on juuri saanut hiukan kunnostusta, joten puutarhat eivät ole vain upeita, joten ne ovat juuri valmistettuja huoneistoja. Tämä lomakeskus oli jo yksi Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjien suosikkeja Portugalissa, ja tämä on vain kakkuja. Quinta do Lago golf-lomakeskuksessa sijaitsevat lomaosakkeet tarjoavat tilavia huviloita ja kahden hengen huoneita.

Ainutlaatuinen monimutkainen talo sisäuima-allas käytettäväksi muutaman päivän aikana uimassa ylellinen ulkona olisi epäsuotuisa, vaikka Portugali on tunnetusti yli kolme tuhatta tuntia auringonvaloa vuosittain! Se tosiasia, joka myötävaikuttaa maan kasvavaan viiniteollisuuteen, jota kannattaa ehdottomasti tutkia.

Faron ja Albufeiran välissä sijaitseva Four Seasons Country Club on helppo päästä Algarven tärkeimmältä kansainväliseltä lentokentältä ja matkustaa ympäri tätä upeaa paikallisaluetta on yksinkertainen vuokra-auton kanssa. Päätä, kun olet siellä, haluatko surffailla, laiskotella rannalla, juhlien ystävien kanssa Albufeiran pääliuskassa tai vain rentoutua uima-altaan ääressä. Kaikesta huolimatta sinusta on kyse, ja mikä tekee sinusta onnellisimmat hyvin ansaitulla lomallasi.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 766 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.