Kuva Pestana Grand Hotel, Madeira
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pestana Grand Hotel
Madeira


Myydään: £ 3,995 *
Lomakeskus: Pestana Grand Hotel
Maa: Madeira
Viikko: 13
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Funchalin eteläpuolella Madeiralla sijaitseva Pestana Grand Hotel hyötyy miellyttävästä Välimeren ilmastosta ympäri vuoden - mukaan lukien meren lämpötilat 18C: stä kevääseen ja 24C: n ja 26C: n lämpötilat koko kesän ajan. Tämä tekee alueesta erinomaisen paikan omalle osa-aikaisen.

Madeiran alue on tunnettu viinistä, hyvää ruokaa, rikasta historiaa, kulttuuria ja kauniita maisemia. Saari on myös suosittu ulkouima-aktiviteeteistään, kuten vaellusta, golfia ja sukellusta, koska laji on laaja, ja paikallisilla alueilla on tarjolla useita sukelluskouluja.

Pestana Grand Hotel tarjoaa itse ystävällisen ja vieraanvaraisen ympäristön, josta on upeat näkymät merelle ja Cabo Giraon kallioille. Yksi viimeisistä Oceanfront-ominaisuuksista Funchalin rannikolla on todellinen aarre. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät uskovat, että tämä lomakeskus tekee erinomaisen valinnan, koska se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia: upea täyden palvelun terveyskylpylä, jossa on sisäuima-allas, laaja valikoima ravintoloita, baareja ja saaren suurimman hotellin uima-altaan. Myös laaja valikoima paikallisia ravintoloita sekä kaksi supermarketteja lähellä.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
(Sisä / ulkouima-allas), poreallas, uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut, uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Squash (1.0 mailia), Vesihiihto (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (16 mailia - 25 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Tämä upea ja tilava huoneisto sijaitsee lähellä rakennuksen huippua, joten se tarjoaa upeimmat näkymät. Asunnossa on kolme parveketta, jotka - yhteensä - tarjoavat 270-asteen näkymiä. Ihastuttavat ulkotilat tarkoittavat, että voit liikkua niiden keskellä auringonpaisteeseen kaikkien päivänvalossa (tai varjossa, jos haluat)! Ei vain näkymät merelle, ne ovat myös toisella puolella kaunista rannikkoa ja toisia kohti Funchalia.

Runsaasti tilaa jopa kuudelle henkilölle, jossa on erittäin hyödyllinen keittiö ja hyvät makuuhuoneet. Koko kompleksi on yksinkertaisesti täydellinen ainutlaatuisella kallionvarrella, jossa on suuri ulkouima-allas ja uima-allas, jotka ovat fantastisia sekä aikuisille että lapsille. Siellä on kaunis piha, jossa on paljon palmuja. Yhteiset tilat ovat puhtaita, moderneja ja kevyitä.

Minuutin tai kahden kävelymatkan päässä on suuri valikoima paikallisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erinomaista ruokaa, joka on todella hyvä arvo, lisäksi tietysti Pestana Grandin ravintoloihin.

Siellä kulkee koko rannikkoa pitkin (molempiin suuntiin), aivan ihana kävellä milloin tahansa päivällä tai katsella aurinkoa alas illalla. Perheessämme meillä on niin paljon uskomattomia muistoja onnellisista ajoista tässä asunnossa ja saaresta kokonaisuutena, jossa on niin ystävällisiä ihmisiä ja rentoa elämäntapaa. Olemme aina tunteneet 100% turvassa kaikkialla, missä matkustamme saarella, jopa Funchalissa myöhään lauantai-iltana!

Ihmisille, jotka ostavat tätä asuntoa, voimme vain toivoa, että he voivat luoda tällaisia ​​muistoja itselleen. Weve liitettiin muutamia valokuvia, jotka toivottavasti auttavat antamaan sinulle enemmän makua paikasta.

Kiitoksia tämän mainoksen katsomisesta ja toivomme kuulevan sinua.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 610 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.