Kuva Lomakyla Onnenvirta, Suomi
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kohde vuokrattavana
Lomakyla Onnenvirta
Suomi


Vuokrattavana vain £ 350
viikossa*

OCC. Treffi: Ota yhteyttä
OCC. Päivä: Ota yhteyttä
Lomakylä: Lomakyla Onnenvirta
Maa: Suomi
Viikko: 34
Kausi: Punainen
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Täydellinen pakopaikka sivilisaatiolta, Lomakyla Onnenvirta löytyy suuren metsän ja maatilan keskellä kukkulalta, josta näkyy Omnenvirta. Sijaitsee kuvankauniissa Pohjois-Karjalassa, itäinen Suomi Vieraat löytävät pienen valikoiman toimintoja lähellä tätä maaseutupaikkaa, kuten rannalla, laskettelurinteellä, ratsastuksella tai vierailulla yhdellä paikallisista kylistä. Vieraat löytävät ravintolan kävelymatkan päässä sekä ruokakauppaan ja kahvilaan ajomatkan päässä.

Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen Lomakylässä Onnenvirta löytää majoituksen minimalistisista studio- ja kahden makuuhuoneen huoneistoista puisten omakotitalojen sisällä. Vieraat löytävät studiohuoneistot tarjoavat mukavan valikoiman palveluita, kuten televisio ja osittainen keittiö. Osittaisessa keittiössä on mikroaaltouuni, jääkaappi ja kaksi keittotasoa, joiden avulla vieraat voivat syödä, jos he haluavat. Kahden makuuhuoneen huoneistoissa on sauna, takka, TV ja täysin varustettu keittiö, jossa on pesukoneen kuivausrumpu ja astianpesukone.

lomaosakkeen Lomakyla Onnenvirran omistajat löytävät keinon, joka on rakennettu tyypilliseen Karjalan tyyliin ja tarjoaa valikoiman paikan päällä paikkoja, kuten saunaa, moottorikelkkailua ja pääsyä veneille joella. Aktiviteetit lomakohteessa ovat veneily, hiihto, kalastus, paikan päällä kauppoja ja lasten leikkipaikka.

Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että tämä olisi hieno valinta kaikille, jotka haluavat ostaa osa-aikaisen Keinona päästä pois kaikesta heidän lemmikkinsä mielessä. Lomakyla Onnenvirta pyytää vieraita ilmoittautumaan keinona ennen lemmikkien viemistä.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (joissakin yksiköissä), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), astianpesukone (joissakin yksiköissä), takka
Lomakeskus
Veneily (käytettävissä olevat varusteet), Maastohiihto, Kalastus, Järvi, Leikkikenttä,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (50.0 mailia), Ranta (3.0 mailia), Laskettelu (31.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (14.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (12.0 mailia)
Lentokenttä
Joensuu - (50 mailia - 80 km)

Tarkista sisään / ulos
LauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 448 kertaa

* Ilmoitettu vuokrahinta on kertaluonteinen maksu jokaiselle viikolle, osalle tai määrälle annettuja pisteitä ja kattaa kyseisen vuoden vuokra-ajan - Muut kustannukset voivat olla voimassa.