Valokuva Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Myydään: £ 14,995 viikossa *
Lomakeskus: Club Monte Anfi
Maa: Gran Canaria
Viikko: 51 - 52
Kausi: Tuntematon
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Osa Anfi del Mar Resorts perustettu lähellä Arguineguin, Club Monte Anfi on yli tuhat asuntoa yksitoista kerroksinen korkea osa-aikaisen monimutkainen. Näissä huoneissa on tilavia, moderneja, ilmastoituja yksiköitä, jotka ystävällinen ja avulias henkilökunta ylläpitää hyvällä standardilla. He ovat pehmeitä ja mukavia sisustuksia, hyvin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi pakastin ja kaikki välineet, TV / DVD-soitin lounge-alueella ja Wi-Fi kaikissa. Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa sekä tallelokero. Lomakeskuksen omistajat pääsevät kaikkien Anfi del Marin neljän klubin tiloihin, joilla kaikilla on oma turvallisuus. Kylpylä, kuntosali ja pankkiautomaatit ovat käytettävissä sekä autonvuokraus ja lääkintätilat ja tietysti uima-altaat. On tapahtumia päivisin aikuisille ja lapsille.

Club Monte Anfi On yksi parhaista lomakohteista Gran Canaria Ja eräänlainen huippulaatu Matkailu ja vapaa-aika Odottaa tarjoavan puhdasta ylellisyyttä ja upeat näkymät merelle ja rannalle. Kaiken kaikkiaan erittäin suuri loma-asunto.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi, Autovuokraamot, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Vene Marina / Launching, Ruoanvalmistelut, Viihde, Elävä, Harjoitus, Varustettu, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Purjehdus / Vuokrattavana , Sauna tai höyrysauna, Sukellus, Uima-allas, Ulkoilma, Televisio, Tennis, Vesihiihto, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

Tarkista sisään / ulos
Maanantai, keskiviikko, perjantai, lauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 550 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.