Kuva Sunset Beach Club, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Sunset Beach Club
Espanja


Myydään: £ 3,000 viikossa *
Resort: Sunset Beach Club
Maa: Spain
Viikko: 32 - 33
Kausi: Peak
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Stressitöntä hauskaa auringossa odottaa sinua osa-aikaisen Sunset Beach Clubissa, merenrantaparatiisissa vain 20 minuutin päässä Malagan lentokentältä, Espanja. Koe neljän tähden tahraton huoneistot, joissa kaikissa on keittiönurkkaus ja parveke - valitse näkymäsi kuohuviinien valtameren näkymiltä tai vuorenäkymärakenteelta, joka viimeistelee auringon kiinni illalla. Voit valita niin vähän tai yhtä paljon kuin haluat - lomakeskuksiin kuuluu kaksi suurta allasta sekä lapsi / lapsi-allas nuoremmille lapsille, ja hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla beachgoers, päärannalla vain kahden minuutin kävelymatkan päässä , Ja pienempi ranta viiden minuutin päässä.

Espanjan kansa on maailmankuulu vilkkaasta ja sosiaalisuudestaan, mikä näkyy Sunset Beach Club -yrityksen avulias ja kohtelias henkilökunta. Pienet kosketukset ovat hyvin harkittuja täällä, ja paikan päällä sijaitseva hotellimyymälä tarjoaa laajan valikoiman ruokaa ja päivittäistavaroita sekä tuoreita leipiä ja croissanteja joka aamu. Älä unohda kokeilla lomakeskuksen Luna-baaria, joka sijaitsee vain pitkin ranta. Matkailu ja vapaa-aika Voi tarjota taatun rentoutumisen tässä osa-aikaisen keinona.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Tennis (lähellä), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Vesiskootterilentokenttä (lähellä), Veneily
Lentokenttä
Malaga - (9 mailia - 14 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, tiistainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Asunto 931 sijaitsee käytävän päässä Mariner Heights -nimisen siipin. Tästä huoneistosta on näkymät merelle kolmelta puolelta ja tietenkin katolta, jota palvelevat kierreportaat huoneiston sisällä.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2818 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.