Kuva Puerto Anfi, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Puerto Anfi
Gran Canaria


Myydään: £ 1,500 *
Lomakeskus: Puerto Anfi
Maa: Gran Canaria
Viikko: 21
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Sijaitsee lounaisrannikolla Gran Canaria Kanariansaarilla, Matkailu ja vapaa-aika On ilo esitellä Club Puerto Anfi, jolla on upea näköala Anfin sydämenmuotoiselle saarelle, venesatamaan ja merelle. Tämä osa-aikaisen Lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman urheilua, pelejä ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia koko perheen viihdyttämiseksi.

Sataman läheisyydestä löytyy myös laaja valikoima paikallisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten päiväretki jahti, koko perheen kalastusretket, delfiinirypäleily ja sukellus kotiovellesi.

Club Puerto Anfi tarjoaa valikoiman toimintaa ja viihdettä, kuten Maroa Club de Mar -rantakerhon, joka sijaitsee satamassa tai Anfi Plaza -hotellin tärkeimpien baarien ja ravintoloiden valikoimasta. Lähistöllä on Arguineguinin kalastajakylä, jossa on useita baareja ja ravintoloita, jotka ovat suosittuja matkailijoiden ja paikallisten keskuudessa.

Arguineguinin kaupunki tarjoaa myös erinomaiset liikenneyhteydet lauttamopalvelun läheisyyteen lähellä Puerto Rico de Gran Canariaa ja Puerto de Mogania. On myös julkinen bussikuljetus matkalla muille kaupungeille saarella, joten löydät aina paljon tekemistä vierailustasi osa-aikaisen.

Huoneistoissa on tilava parveke, joka aamuauringon auringosta avaa upeat näkymät kohti merta. Huoneissa on myös 1-, 2- tai 3-huoneet, joissa on kaikki viiden tähden lomakeskuksen odottamat mukavuudet.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Hissi (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 3028 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.