Kuva Marriotts Village dlle-de-France, Ranska
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Marriotts Village dlle-de-France
Ranska


Myydään: £ 1,500 *
Lomakeskus: Marriotts Village dlle-de-France
Maa: Ranska
Viikko: 1 kelluva
Kausi: hopea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Ranska

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Mitä ajattelemme, kun ajattelemme Ranska? Onko hämmästyttävä, hienostunut keittiö? Kuuntele musiikkia kaduilla? Rikkaan historian ja maailmankuulun kulttuurin? at Matkailu ja vapaa-aika, ajattelemme osa-aikaisen Marriottin Village D'ile de France -alueella, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Pariisin pääkaupungista. Ranskalaiset kaupunkitalot viehättävässä maaseutuympäristössä tervehtivät sinut saapuessasi ja voit valita näköalan altaalta, järvestä tai golfkentältä - tällaiset näkymät tällä alueella ovat niistä, jotka innoittivat kaksi maailman suurimmista taiteilijoista: Monet ja Van Gogh.

Leipomot, jotka tarjoavat tuoreita croissanteja ja patonkeja päivittäin, ovat lyhyen kävelymatkan päässä, ja lomakeskus sijaitsee ihanteellisella paikalla Golf Disneyland Paris autolla tai rautateitse Val d'Europe -asemalta. Jos etsimäsi on yksinkertaisesti ranskalainen lomapaikka, niin huoneellasi ja lomakohteistossasi on kaikki mukavuudet, joita voitte toivoa: aurinkoterassit, uima-altaat, poreallas, kuntokeskus, ja siellä on runsaasti omistettu lastenhuone, että kaikki perheenjäsenet ovat aina viihdyttäviä. Seuraavalle osa-aikaisen investointi, mieti Marriottin Village D'ile de France.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-12, 44-51
Kulta 13-26, 36-43
Kultainen loma N / A
Platina 27-35, 52


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Todella mukava, hyvin varustettu lomakeskus, erittäin tilava ja puhdas ympäristö poikkeuksellisen kauniilla alueella Keski-Ranskassa. Paljon toimintaa lapsille, meillä oli hauskaa heidän kanssaan myös Eurodisneyssä, joka on vain lyhyen ajomatkan päässä ilmaisella bussikuljetuksella, joka kulkee säännöllisesti koko päivän lomakeskuksesta. Nautimme todella korkeatasoista majoitusta, tyypillistä Marriottille. Talon takana oleva suuri puutarha-alue oli niin rauhallinen ja hiljainen, että se oli jotain, jota odotimme aina kiireisen päivän jälkeen - yleensä hyödyntämällä sitä rentouttamalla siellä illalla jakamalla pullon paikallista viiniä.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1620 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.