Diamond Resorts European Collection -pisteitä, pisteitä
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Diamond Resorts European Collection -pisteitä


Myydään: £ 4,500 *
Club: Diamond Resorts Euroopan kokoelmapisteet
Tyyppi: Pisteet
Pisteet: 6500
Kausi: Floating Any Time

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Italialaista hienoa ruokaa, espanjalaisia ​​auringonlaskuja, ranskalaisia ​​maaseutuja ja itävaltalaista hiihtoa - kaikki nämä ovat pohjimmiltaan eurooppalaisia ​​kokemuksia, jotka eivät kaikki ihmisillä olisi niin onnekas kokemaan yhtä elämää. Diamond Resorts European Collection -pisteillä voit kuitenkin kokea tarkalleen sitä ja paljon muutakin.

Valtuutettuna jälleenmyyjänä Diamond Resorts European Collection -pisteitä, Travel & Leisure -ryhmä tarjoaa mahdollisuuden tutustua Diamond Resorts Internationalin valikoima ylellisiä lomakohteita jälleenmyyntihintaan. Laaja valikoima kohteita maailmassa maailman suurimmista vieraanvaraisuusyrityksistä DRI: n jäsenet ovat todella hemmotelleet valinnanvaraa.

Maailmanlaajuisena vieraanvaraisuus- ja loma-omistusyhtiönä, Diamond Resorts uskovat, että he ovat sitoutuneet tarjoamaan vierailleensa elämää. DRI tarjoaa lomakohteita useissa eri paikoissa, kuten rantalomakohteissa Espanja, alppien lomakohteita Itävallassa ja golfkenttiä Portugalissa. Löydät itsesi jarruttaen Pariisin taikuuteen uudestaan ​​herättävän lapsen tunteen ihme, tai kokea henkeäsalpaavia tulivuoren rannat Teneriffalla. Sijaintimahdollisuudet ovat lähes loputon.

Lisäksi Diamond Resorts International tarjoaa monenlaisia ​​aktiviteetteja lomakohteissaan retkeilyyn ja pyöräilyyn, ratsastukseen, sukellukseen ja paljon muuta, mikä auttaa sinua hyödyntämään lomakohteen sijaintia aina, kun haluat käydä. Diamond Resorts tarjoaa myös mahdollisuuden saada VIP pääsy Erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten viinifestivaaleja, korkean profiilin urheilutapahtumia ja helikopteriretkiä. Diamond Resort -pisteet Jäsenet tarjoavat myös jäsenille joustavia tarkistuspäivämääriä, kykyä lainata ja tallentaa pisteitä sekä mahdollisuuden lyhyt taukoja, jos haluat tehdä niin.

Ostamalla aikaosuuden jälleenmyyntiyhtiötä, Matkailu ja vapaa-aika voi tarjota mahdollisuuden liittyä Interval Internationalin jäseneksi. Interval International tarjoaa loma-asuntojen omistajille suunnattuja jäsenohjelmia ja tarjoaa lisäarvopalveluja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien pääsy 2,500-lomakohteisiin ympäri maailmaa lomapalveluidensa kautta ja matka-alennusten kautta. Lisätietoja on osoitteessa Vaihtoyritykset sivu.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 218 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.