Kuva Holiday Club Vista Amadores, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Holiday Club Vista Amadores
Gran Canaria


Myydään: £ 3,000 *
Lomakeskus: Holiday Club Vista Amadores
Maa: Gran Canaria
Viikko: 51
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Holiday Club Vista Amadores, Calle Roque de los Muchachos, Fonta 6, 35120 Playa Amadores, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Vain lyhyen kävelymatkan päässä Amadores-rannalta ja sen vilkkaista baareista ja ravintoloista. lomaosakkeen Omistajat Vista Amadores löytävät paljon tekemistä restfully auringon uiminen resorts allas nauttia Amadores ranta ravintoloita. Sijaitsee rinteellä lounaisrannikolla Gran Canaria, Amadores on yleensä melko tuntuu ja on valikoima ranta ravintoloita, baareja ja valkoinen hiekkaranta, joka johtaa selkeisiin meriin.

Matkailu ja vapaa-aika Uskovat Vista Amadores tarjoaa laajan valikoiman palveluja. Paikan päällä sijaitsevissa tiloissa on suuri uima-allas, lastenallas, sauna, kuntosali, squash-kenttä, minigolf, hierontapysäköinti ja hiustenhoitolaitteet. Tarjolla on myös kohtuuhintaista bussipalvelua, joka tarjoaisi Amodores Beachille seitsemän päivää viikossa. Lomakeskus tarjoaa myös erilaisia ​​?? aktiviteetteja, kuten Angry Birds -teemapuistoa, jossa on laser-labyrintti. Muita tarjolla olevia toimintoja ovat kameliratsastusretket, delfiinien katselu, ratsastus, helikopterimatkat, safari ja kierrokset saaren ympärillä. Täydellinen luettelo tarjolla olevista aktiviteeteista löytyy tässä.

lomaosakkeen Omistajat löytävät majoituksen tässä RCI Gold Crown -hotellissa, josta on upeat näkymät Amodores-rannalle ja koostuvat kolmekymmentäkuusi ilmastoitua ylellistä huoneistoa, joissa on laadukkaat kalusteet ja sisustus. Huoneistossa on tilavat kylpyhuoneet, joissa on poreallas ja suihku, suuret huoneet, runsaasti säilytystilaa, satelliittitelevisio, internetyhteys ja täysin varustetut keittiöt, joissa on oma astianpesukone, liesi ja mikroaaltouuni.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
punainen 1-52 Koko vuosi


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Poreallas (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraus, Kuntosali, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Casino (11.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset) ), Ostosalue (1.0 mailia), kylpylä (lähellä), tennis (lähietäisyydet), vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (32 mailia - 51 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai, sunnuntai, maanantai, keskiviikkoOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 394 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.