Photo of Club La Costa Murtoluku Omistus Paradise Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Murtoluku Omistus myytävänä osoitteessa
Club La Costa Murtoluku Omistus Paradise Club
Tenerife


Myydään: £ 10,000 *
Resort: Club La Costa Murtoluku Omistus Paradise Club
Maa: Teneriffa
Kokonaisfraktio: 1 (yhtä suuri kuin vastaava viikko)
Fraktiopisteet: 1300
Kausi: Floating Any Time
Koko: 2 Makuuhuone
Tyyppi: Asunto
Lisätiedot: Biennaalinen EVEN vuotta (1.21% omistus)

Tee tiedustelu
Paradise Club, Calle Galicia numero 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Murtolukema on ei-perinteinen aikaosuuksien omistajuus. Sen sijaan, että omistat viikon tai kaksi kotikaupungissasi, omistat siivu itsestä. Jakamispisteiden jakaminen antaa sinulle lisää joustavuutta, mikä tarkoittaa paljon enemmän valvontaa lomasi joka vuosi. Sinua ei enää sidota samaan loma-vuoteen, vuoden loppuun. Kiinteistösi myydään lopullisesti ja saat osuuden voitoista! Club La Costa -ominaisuuden avulla voit määrittää useita eri pisteitä, joita voit käyttää useissa erilaisissa lomakohteissa. Tämä lomakeskus on vain yksi monista!

Suuri paeta paratiisiin on juuri se, mitä saat Osakeomistus Club La Costa Paradise Clubissa. Ota viikon pois arjesta ja löydä itsesi lumoutuneeksi tämän korkeatasoisen keinon viehätyksestä ja viehättävyydestä Tenerife, Espanja - paikalliset asukkaat tuntevat Eternal Springin saareksi. Riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta menen, saat kokea hyvää sää fantastisella paikalla, joka tuntuu siltä, ​​että se on tehty erityisesti lomaillesi. Vietä päiväsi lämmitetyllä vapaamuotoisella altaalla, joka sijaitsee porealtaassa, pysyttele rutiineja kuntokeskuksessa ja nauti La Gomeran näkymistä aurinkoisella parvekkeellasi.

Tämä murto-omistus liittyy Club La Costan pisteohjelmaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden maailmanlaajuiseen matkustamiseen koko CLC: n valikoimissa.

Tilavissa huoneistoissa on kaikki mitä tarvitset, jos haluat valmistaa omat ateriasi tai voit ruokailla tyylikkäästi hotellin ravintoloissa. Tutustu Tieden kansallispuistoon tutustumalla kuunmaisemaan. Rentoudu iltaisin cocktailin kanssa. Murtoluku Tässä upeassa lomakohteessa antaa sinulle vuosien varrella ihastuneita muistoja, joten seuraavaan loma-investointeihin, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan Club La Costa murtolukumäärä Paradise Clubissa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Harjoitusvälineet (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (4.0 mailia) Lähistöllä), Tennis (lähistöllä), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus
Lentokenttä
Reina Sofia

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 328 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.