Kuva Penina Golf Apartments, Portugali
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Penina Golf Apartments
Portugali


Bargain: Tarjoukset *
Lomakeskus: Penina Golf Apartments
Maa: Portugal
Viikko: 46
Kausi: Korkea
Koko: 3 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Tapada Da Penina, Penina, Portimao, Algarve, 8500-082,

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Travel & Leisure -ryhmässä meillä on mahdollisesti suurin luettelo Timeshare Penina Golf Apartmentsissa Kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on myös useita viikkoja Myytävänä olevat kiinteistöt vuokrattavissa Portugalissa. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on paljon muutakin viikkoa varastossa ja pääsemme tuhansille viikoille muilta yrityksiltä. Voit kysyä tätä ominaisuutta, täytä tämän sivun yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Should you purchase this membership you will be entitled to 4 free games of golf everyday for the 14 days you are on the resort, for up to 4 people, for further information please do not hesitate to contact one of our team. 10% discount off all food and bar bills in the resort. Properties have recently been refurbished to a very high standard. This 3 bedrooom apartment 5A is on the ground floor with patio doors to the rear looking out over the swimming pool and 15th green. I have owned this for 20 years and had many happy holidays here. Reluctant to sell but age has caught up with me. Nice and peaceful location but near enough to Portimao for evenings out.


Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1470 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.