Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Monterey, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Murtoluku Omistus myytävänä osoitteessa
Club La Costa Murtoluku Omistus Monterey
Tenerife


Myydään: £ 15,000 *
Resort: Club La Costa Murtoluku Omistus Monterey
Maa: Teneriffa
Kokonaisfraktio: 2 (yhtä suuri kuin vastaava viikko)
Fraktiopisteet: 1360
Kausi: Floating Any Time
Koko: 1 Makuuhuone
Tyyppi: Asunto

Tee tiedustelu
Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Murtolukema on ei-perinteinen aikaosuuksien omistajuus. Sen sijaan, että omistat viikon tai kaksi kotikaupungissasi, omistat siivu itsestä. Jakamispisteiden jakaminen antaa sinulle lisää joustavuutta, mikä tarkoittaa paljon enemmän valvontaa lomasi joka vuosi. Sinua ei enää sidota samaan loma-vuoteen, vuoden loppuun. Kiinteistösi myydään lopullisesti ja saat osuuden voitoista! Club La Costa -ominaisuuden avulla voit määrittää useita eri pisteitä, joita voit käyttää useissa erilaisissa lomakohteissa. Tämä lomakeskus on vain yksi monista!

Tämä upea lomakeskus Kanariansaarilla löytyy Teneriffan Etelärannikolla rinteellä. Lomakeskuksissa on rauhallinen sijainti, josta on upeat näkymät Atlantin valtamerelle ja Playa de Las Americasille. Vierailijat Club La Costa Monterey löytää alueen ominaisuuksia runsaasti nähtävyyksiä, kuten kasino, baareja, ravintoloita ja ostoskeskus, jonka avulla asiakkaat voivat varastoida tarvikkeita. Lähistöllä on myös kaksi vesipuistoa ja lähin ranta on vain kilometrin päässä, mikä mahdollistaa paljon tekemistä koko perheelle. lomaosakkeen Keinona vierailevat omistajat saavat vastaanoton informatiivisiksi ja tarjoavat yksityiskohtia paikallisista aktiviteeteista, joten vieraita on suositeltavaa kysyä. Huolimatta Travel and Leisure Group suosittelee vieraita vuokraamaan auton todella nauttia alueesta.

lomaosakkeen Saatavana oleva omaisuus Osakeomistus Club La Costa Monterey tarjoaa huoneistoja tilaviksi, ja niissä on erinomaiset mukavuudet, kuten hyvin varustettu minikeittiö ja kylpyhuone, värikäs sisustus ja pehmeät kalusteet. Ominaisuudet ovat yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, joissa on suuret parvekkeet, joiden avulla vieraat voivat hyödyntää parhaiten näkemyksiä. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu uima-allas, poreallas, aurinkotuolit, ravintola ja lastenkerho.

Murtoluku Antaa sijoittajille mahdollisuuden hankkia murto-osa kiinteistöstä tietyn ajanjakson ajan, jotta he voivat saada sovitun osuuden sopimuksen lopussa saadusta tuotosta silloin, kun kiinteistö myydään. Lue lisää Osakeomistus, Klikkaa tästä.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö, Mikroaaltouuni, Puhelin
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kuntosali, Ruokakauppa, Hissi, Ravintola, Squash, Uima-allas, Poreallas
Lähellä olevat palvelut
Ranta, Kalastus, Golf, Ratsastus, Live-viihde, Lääketieteelliset laitteet, Sukellus, Ostoskeskus, Tennis, Vesihiihto, Surffaus
Lentokenttä
Reina Sofia 12 mailia

Tarkista sisään / ulos
Perjantai 16: 00Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 138 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.