Kuva Q Hotels & Resorts Belton Woods, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Q Hotellit & Lomakeskukset Belton Woods
Englanti


Myydään: £ 1,000 *
Lomakeskus: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Maa: Englanti
Viikko: 09
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Belton Woods, Belton, lähellä Granthamia, Lincolnshire, NG32 2LN, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Löytyy keskuudessa 475 eekkeri rauhallinen Lincolnshire metsässä; Historiallinen läänin itäosassa Englanti. Belton Woods on vain neljän minuutin ajomatkan päässä National Trust -paikalliselta Belton Houselta, klassisesta englantilaisesta maalaistalosta, joka sijaitsee Hollannin puutarhojen, 1300 acre deer -puiston, ravintoloiden, sisäpelan leikkipaikan ja seikkailukentällä.

Belton Woods ' osa-aikaisen Tulee valikoima luksushuoneistoja, jotka koostuvat 2 makuuhuoneen paritaloisista huoneista ja 3 makuuhuoneesta irrallisista hotellista. Lehdet ovat täynnä luonnetta huolella valittujen mattojen ja sisustuksen yhdistettynä kauniiseen ympäristöönsä, mikä tekee todella hienosta kokemuksesta. Palveluihin kuuluu täysin varustettu keittiö, äänijärjestelmä, oma sauna, marmorinen kylpyhuone, puhtaat liinavaatteet ja ilmainen Wi-Fi.

Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että Belton Woods on yksi QLodgesin perheystävällisistä lomakohteista, jotka tarjoavat erilaisia ​​perhetoimintoja, jotka tekevät hyviä uutisia osa-aikaisen omistajat. Siihen kuuluu hullu golf, tennis, jalkapallokenttä ja kolme luontopolkua. Lomakeskuksessa on myös PGA-mestaruuden hyväksytyn golfkenttä, uusinta kuntosali, lämmitetty uima-allas, kauneushoitola ja hierontahuone. Siellä on myös Korkea oktaaniliiketoiminta Saatavilla Belton Woods myös mönkijöillä, off road ajaminen, jousiammunta, maastopyöräily ja kyyhkysen ammunta.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

No 15 sijaitsee kauniisti yhtenä Belton Woodsin korkeimmista majoitusvaihtoehdoista, ja sieltä on näkymät kolmelle golfkentälle ja rinteille Granthamin suuntaan. Vuodepaikka nukkuu 6: ssa ja on kauniisti sisustettu sekä nauttia Belton Woods -hotellin kaikista tiloista. Viikko 9, joka alkaa sunnuntaina, on yleensä helmikuun viimeisinä päivinä ja maaliskuussa. Belton Woods on erinomainen keskus tutustumaan moniin nähtävyyksiin Englannin maaseudun sydämessä. Tietenkin viikko voidaan vaihtaa sisäisesti minkä tahansa muun saatavilla olevan QLodge-lomakeskuksen sisällä, kuten Cameron House tai Cameron Club. Ulkopuolisten vaihtoyritysten käyttö mahdollistaa maailmanlaajuisen vaihto- ja lomavuokrauksen.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 88 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.