Kuva Holiday Club Playa Amadores, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään klo
Holiday Club Playa Amadoresissa
Gran Canaria


Myydyt: £ 1,500 *
Lomakeskus: Holiday Club Playa Amadores
Maa: Gran Canaria
Viikko: 04
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Playa Amadores, Puerto Rico
Mogan, KANARIAN SAARET, ESPANJA

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Playa Amadores Beach Club, joka sijaitsee ympärivuotisessa auringon alueella Etelä Gran Canaria, Tarjoaa täydellisen rentoutumisen. Tämä innovatiivinen, ylellinen huippuluokan rantaravintola perustettiin erityisesti rentoutumiseen ja VIP-palveluun mielessä ja jos etsit osa-aikaisen Omistus on yksinkertainen ranta getaway keidas rauhallisuuden sitten Travel & Leisure -ryhmä uskoo, että tämä on keino sinulle.

Ranta on tärkein toiminnan keskus ja asetus on fantastinen - joka ilta voit nauttia upeista auringonlaskuista yli valtameren, kun otetaan huomioon Tenerife ja Mount Teide. Rentoutuminen vain ei parane, tilavasta huoneistasi, jossa on oma uima-allas tai poreallas parvekkeella, balilaisten aurinkotuoleja, VIP-oleskelutilaa ja kaunista suolavesialtaat. Vietät aikaasi rentoutumasta Playa Amadores Beach Clubin rauhallisessa ympäristössä, joka on vilkas rauhallisuus - epätavallinen ja arvokas Espanja - ja kokeile rauhoittavaa lounge-musiikkia ääneen vetäytyäsi, vain lyhyen kävelymatkan päässä Puerto Ricosta jännittävään saaren yöelämään. Pure star -asetus ja -palvelu ovat tämän pelin nimi osa-aikaisen keinona.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
punainen 1-52 Koko vuosi


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Kalastus, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Vesihiihto, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kylpylä (lähietäisyydet), Kylpylä (lähialueet), Kylpylä (lähialueet), Kylpylä (lähialueet), Kylpylä
Lentokenttä
Las Palmas - (32 mailia - 51 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantai, keskiviikkoOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2658 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.