Kuva Marriotts Phuket Beach Club, Thaimaa
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Marriotts Phuket Beach Club
Thaimaa


Myydään: £ 3,995 *
Lomakeskus: Marriotts Phuket Beach Club
Maa: Thaimaa
Viikko: 2 kelluva
Kausi: Platinum
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Marriottin Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalangin alue, Phuket, Thaimaa

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Ladonta valaistuilla palmuilla rennossa ja syrjäisessä osassa Thaimaa, Marriott's Phuket Beach Club tarjoaa hiljaisuutta ja rauhaa, joten se on unelma paikka rentoutua. Pristine rantoja venyttää mailia, ja lähin naapuri on vankka Andaman Sea. Huomiota yksityiskohtiin, kosketuksia ainutlaatuisen thai-ylellisyyden ja henkilökohtaisen palvelun kanssa ovat tämän hiljaisen mutta elävän käyntikortit Aikaosuuden lomakeskus. JW Marriott Phuket Resort tarjoaa täydellisen ja rajoittamattoman pääsyn JW Marriott Phuket Resort -hotellin mukavuuksiin ja palveluihin sekä arvostetun Mandara Spa -hotellin, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden todella virkistävään hemmottelukokemukseen.

Marriott's Phuket Beach Club on uskomattoman hyvin pyöristetty osa-aikaisen Keinona, joka ei pelkästään paeta jokapäiväisestä elämästä vaan myös mahdollisuudesta oppia uusia asioita - kokeile käsiasi Thaimaan Ginjan keittokurssilla, oppi Batik-kangasmaalaus, trapetsi, etsi salsa-tanssia ja sitten rentoudu auringonlaskun aikaan Joogalla tai Pilatesilla. Nauti valikoima kulinaarisia herkkuja yli kymmenestä ravintolasta, joista jokaisella on oma erityinen kierre. Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme tätä harvinaista mahdollisuutta tutustua Thaimaan jännitteisiin, mysteeriin ja seikkailuihin, ennen kuin se saa kiinni.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea N / A
Kulta 21-38
Kultainen loma N / A
Platina 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1002 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.