Kuva Lomakylä Grandview Las Vegasissa, USA
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Lomakylä Las Vegas Grandview
Yhdysvallat


Myydään: £ 9,500 *
Resort: Lomakylä Grandview Las Vegasissa
Maa: USA
Viikko: 19
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone
Lisätiedot: jopa vuodet

Tee tiedustelu
Grandview Las Vegasissa, 9940 S Las Vegas Blvd, NV 89123, Las Vegas, USA

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Lomakylä Grandview Las Vegasissa, Nevadassa Yhdysvalloissa, on yhtä hauskaa ja hämmentävää kuin The Strip itsessään. Yli kaksituhatta osa-aikaisen Majoitustilat kahdeksassa rakennuksessa, joissa on yhden ja kahden makuuhuoneen yksikkö. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat yhteistä foyer yksityisten pääsyä jokaisesta sviitistä. Se kattaa 16 000 neliöjalkaa asuintilaa; Täydellinen rentoutumiseen, nautintoon tai viihdyttämiseen.

Keraamiset laatat linjaa erillinen oleskelutila varustettu TV ja DVD-soitin, kun ruokailutila on suuri ja täydellinen keittiö. Huoneissa on Wi-Fi, king-vuode ja queen-vuodesohva ja toinen televisio. Käytettävissä on myös suihkukaappi, jossa on porealtaat ja hiustenkuivaajat.

Lisäksi mennä syvälle lomallesi rentoutumalla viidessä lämmitettävissä altaissa, joissa on porealtaat, roiskesuihkualtaat ja lepotuoleja. Paikan päällä on myös kymmenen grilliä, sekä 9-reikäinen golfkenttä, pelihalli ja pelihuone, kuntosali, atk-keskus ja pankkiautomaatti. Ilmainen bussikuljetus The Stripiin on myös saatavilla, jossa voit katsella upeita esityksiä tai pudota mihin tahansa kuuluisasta kasinosta. Upea valikoima ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja aktiviteettejä odottavat sinua vain kuuden mailin päässä Las Vegasissa sijaitsevasta Grandview-lomakylästä.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Vammaiset, Hissi, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Laskettelu (25.0 mailia), Kalastus (5.0 mailia), Golf (40.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (40.0 mailia), Veneily (25.0 mailia) (2.0 mailia), sukellusta (1.0 mailia), ostoskeskus (2.0 mailia), kauneudenhoito (15.0 mailia), kauneudenhoito (25.0 mailia) , Hiihtokoulu (5.0 mailia), Vesihiihto (5.0 mailia), Tuuli Surfing (25.0 mailia),
Lentokenttä
McCarren International - (4 mailia - 6 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

5 STAR GOLD FIGHT VIIKKO Las Vegas!
Korkein kaupankäyntiteho ja vuokratuotot.
Yksi makuuhuone, jossa automaattinen päivitys pyydettäessä.
Alhaiset ylläpitomaksut.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 146 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.