Kuva Palm Beach Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Palm Beach Club
Tenerife


Tarjous: £ 1,500 *
Lomakeskus: Palm Beach Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 33
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Sijaitsee Playa de las Americasin yläpuolella saarella Tenerife, Espanja, Löydät suosittua osa-aikaisen Lomakeskus Palm Beach Club. Löydä itsesi täysin hemmoteltu kolmesataa-kuusikymmentä astetta panoraama näkymät avoin taivaalla ja kuohuviini meressä aivan hiekkarantoja. Tämä lomakeskus ei voinut sijaita paremmin rannalla, joka on alle kivenheiton päässä, ja myös upeita ostosmahdollisuuksia ja tyylikästä yöelämää. Sinulla on täysi pääsy kaikkiin lomakohteen palveluihin ja palveluihin, kuten altaat, baarit ja ravintolat. Jos haluat valita itsepalvelumajoituksen, löydät huoneisto-keittiösi, joka on täynnä kaikkea mitä tarvitset näyttämään taitojasi ja luomaan täydelliset lomatilaa katsellen auringonlaskua parvekkeellasi tai terassillasi.

Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin suosittelemaan omistajan mahdollisuutta osa-aikaisen Palm Beach Clubissa. Mikään muu keinona ei tarjoa tätä läheisyyttä jännityksen läheisyyteen Tenerife, Ja kaikki on nähdä ja tehdä-go riutta sukellusta tai snorklausta, ottaa muutaman kierroksen golfia tai viettää päivä rentoutua kansituoleilla Playa de las Americas rannalla. Ei väliä, mitä valitset, et voi mennä pieleen.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (3.0 mailia), Kasino (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Lääkäripalvelut ),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Palm Beach Club on pitkään perustettu ja lajitteleva klubin jälkeen keskeisellä paikalla. Tämä huoneisto sijaitsee 10th-kerroksen etukulmassa, on yksi suurimmista huoneistoista, joista on upeat näkymät. Se on edullinen kahdelle parvekkeelle, jotka molemmat näkyvät rannalle ja merelle, mutta myös näköalalla uima-altaalle.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1400 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.