Kuva Cameron House, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Cameron House
Skotlanti


Myydään: £ 2,250 *
Lomakeskus: Cameron House
Maa: Skotlanti
Viikko: 31
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Loch Lomondin rannalla sijaitseva Cameron House Country Estate on kiistatta upea näköala Skotlannin kruunu. Vieraat ja osa-aikaisen omistajat voivat odottaa ystävällistä tunnelmaa ja vain parasta vieraanvaraisuutta tästä suuresta lomakohteesta, jolla on tarpeeksi tilaa kaikenlaiselle lomalle. Nauti decadent-ravintolasta hotellin omassa ravintolassa tai missä tahansa ympäröivissä ruokapaikoissa, ja sitten poissa ilta, jossa hyödynnetään täysin vapaa-ajan palveluita, kuten uima-allas porealtaineen, höyrysaunat ja sauna. Lapsia on myös täysin varustettu omalla uima-altaalla, pelipaikalla ja iltaelokuvien viihdyksellä. Kaksi kilometriä pohjoiseen, löydät myös Carrick, Jossa voit kokeilla golftaitojasi joko pääruoalla tai vaarallisella, 9-reikäisellä Wee Demon -kurssilla.

Olipa varaus sinulle pöytä ravintolassa tai suositella paikallisia nähtävyyksiä jokaiseen makuun, mikään ei ole liikaa vaivaa henkilökunnalle, joka uskoo, että palvelu henkilökohtaisella kosketuksella on äärimmäisen tärkeää. Jos etsit viehättävää skotlantilaista pakoa ja loistavaa esittelyä Loch Lomondille, älä katso enää. Matkailu ja vapaa-aika odottaa osa-aikaisen resorts korkeimman kaliiperin, ja Cameron House Country Estate täyttää kaikki standardit.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Astianpesukone
Lomakeskus
Järvi, Pesula, Ravintola, Sauna, Squash, Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin, Tennis, Vesiurheilu, Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(20.0 mailia), Ratsastusta (56.0 mailia)
Lentokenttä
Glasgow - (20 mailia - 32 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Olemme aina nauttineet aikaa Cameron Houseissa. Lodge on ollut loistava paikka rentoutua ja nauttia perheestä yhdessä, ja siellä on runsaasti aktiviteetteja kaikille. Erinomaisesta uima-altaasta ja siihen liittyvistä palveluista täysin varustetulle kuntosalille ja myös näkymälle Wee Demonin golfkentälle, mutta vain muutamia. Cameron House on aina tarjonnut parempia tiloja kuin muut lomakohteet, joita olemme yrittäneet, ja avulias ystävällinen henkilökunta on parantanut jokaista lomaa.

Meidän Lodge on 2 + 2, jossa on suuri mukava king size-vuode sekä suuri vuodesohva. Nyt kun tyttäremme on vanhempi ja ei enää halua viettää lomaa kanssamme, on aika siirtää lomahuoneisto uudelle omistajalle.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2230 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.